Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Aslan Burcu 2019 Nisan Ayı Yorumları – Demet Baltacı

Aslan Burcu 2019 Nisan Ayı Yorumları – Demet Baltacı

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Demet Baltacı, Nisan ayında Aslan burcunun neler yaşayacağına dair önemli bilgiler sundu. Youtube kanalında takipçilerine astroloji, gezegenler ve burçlarla ilgili önemli detaylar vermekte olan Demet Baltacı, Nisan ayı yorumlarını da paylaştı. Videodan Aslan Burcunun Nisan Ayı yorumlarını bulabilirsiniz.

Aslan burçları Nisan ayında sizin enerjiniz güçlenecek, yaratıcılığınız güçlenecek. Yaşam enerjinizin artacağı bir ay olacak. Geleceğe daha umutla bakacaksınız. Umularınızı artıracak, sizi cesaretlendirecek, kendinizi daha iyimser hissedebileceğiniz bir enerji alacaksınız.

Demet Baltacı, “Sizin için çok şans var. Ayın 5’i ile 15’i arasındaki süreçte bir hedefinize ulaşmanız mümkün. Eğitim ya da akademik konuda fırsatlar, güzel gelişmeler olabilir. Seyahatler, özellikle yurt dışı olabilir. Plan, program da yapabilirsiniz. Basın, medya işleri, her türlü iletişim alanlarında yapılacak faaliyetler için bu ayı değerlendirebilirsiniz” diye konuştu. Devamını videoda bulabilirsiniz.