Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslı Bekiroğlu, Deniz Baysal ve Farah Zeynep Abdullah ne kadar da güzel gülüyor!

Aslı Bekiroğlu, Deniz Baysal ve Farah Zeynep Abdullah ne kadar da güzel gülüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncuların sosyal medya paylaşımları dikkat çekmeye devam ediyor.3 ünlü kadın oyuncunun gülümseyen pozlarına da ilgi büyük oldu. Aslı Bekiroğlu, Deniz Baysal ve Farah Zeynep Abdullah hayranlarından ilgi gördü, beğeniler patladı.

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, geçen sezon Benim Tatlı Yalanım dizisinde rol aldıktan sonra uzun bir süredir dinlenmekte. Oyuncu, yeni sezon için de herhangi bir anlaşma yapmadı. Uzun bir tatil süreci geçiren Bekiroğlu, geçen sezon yaşadığı menisküs sorunundan da kurtuldu. Spor yaptığı anlardan bir fotoğrafını yayınlayan Aslı Bekiroğlu, “Senden naber” notuyla aşağıdaki gülümseyen pozunu paylaştı.

Aslı Bekiroğlu, Deniz Baysal ve Farah Zeynep Abdullah ne kadar da güzel gülüyor! 9

Mart ayında Kanal D’de yayınlanan Hizmetçiler dizisinin pandemi nedeniyle iptal edilmesinden sonra yeni bir projesi bulunmayan Deniz Baysal, zaman zaman instagram hesabından paylaşımlar yaparak takipçileri ile etkileşime geçiyor. Yeni tarzıyla poz veren oyuncu, hayranlarından büyük destek gördü.

Aslı Bekiroğlu, Deniz Baysal ve Farah Zeynep Abdullah ne kadar da güzel gülüyor! 10

Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakteri ile göz dolduran Farah Zeynep Abdullah da gülümseyen pozuyla iltifatlar aldı. Dizideki üstün performansıyla takipçilerinden takdir gören oyuncu, sosyal medyada da sempatik hallerini sergiliyor.

Aslı Bekiroğlu, Deniz Baysal ve Farah Zeynep Abdullah ne kadar da güzel gülüyor! 11