Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Bekiroğlu gaf yaptığı Barış Akarsu film projesinden çekilmesinin ardından role büyük talep geldi!

Aslı Bekiroğlu gaf yaptığı Barış Akarsu film projesinden çekilmesinin ardından role büyük talep geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu’nun Barış Akarsu’nun hayatını anlatan filmde sevgilisi rolünde yer alması bekleniyordu. İsmail Ege Şaşmaz’ın başrolünde yer alacağı film projesi son dönemde bir hayli öne çıktı.

Aslı Bekiroğlu da yeni projesine hazırlanıyordu ama yaptığı açıklamadaki üslubuyla tartışma yarattı. Oyuncu, “Ne diyeyim hayatım, başı sağ olsun ne denir? Tövbe yarabbim” şeklinde verdiği yanıta gelen tepkilerden sonra projeden çekildiğini duyurdu.

Oyuncu, Barış Akarsu hakkında bir araştırmada yapmadığını ve başkalarının kendisi için yaptığını belirtmiş ve projeyi çok da önemsemediği hissiyatı oluşturmuştu. Aslı Bekiroğlu, aldığı tepkilerden sonra instagram hesabından şu mesajıyla hem özür diledi hem de projeye veda etti:

“Önceki akşam katıldığım stil ödülleri davetinde, kıyafet ve stil üzerine konuşurken yakında çekimleri başlayacak olan Barış Akarsu’nun hayatını anlatan sinema filmi hakkında peş peşe sorular geldi. Proje hakkında konuşma iznim olmadığı için spoiler verme korkusuyla o an filmle ilgili soruları gülümseyerek geçiştirmeye çalışırken ortaya çıkan acemi çabam, sanatçının ve kız arkadaşının sevenleri tarafında yanlış anlaşıldı ve üzüntüyle karşılandı. İsteyeceğim en son şey böyle algılanmaktı. Çocukluğundan beri hikayesine ve anısına büyük saygı duyduğum, bu nedenle filminde yer almayı çok istediğim sanatçının yakınları ve sevenlerinden tüm samimiyetimle özür diliyorum. Filmin zarar görmemesi ve sanatçının sevenlerinin daha fazla üzülmemesi için projeden çekiliyorum.”

Aslı Bekiroğlu gaf yaptığı Barış Akarsu film projesinden çekilmesinin ardından role büyük talep geldi! 104

Aslı Bekiroğlu’nun İsmail Ege Şaşmaz ile partnerliği de böylece başlamadan bitti. Peki oyuncunun yerine kim gelecek? İşte bu noktada rol için bir çok ismin talip olduğu bilgisi geliyor.

Yapımcı Özür Tari, rol için yeni bir isim arayışına başladıklarını ve çok fazla talep aldıklarını açıkladı. Yakın zamanda sete çıkacak olan ” Barış Akarsu Merhaba” filminin yapımcısı Özgür Tari, filmde Barış Akarsu’nun sevgilisini oynayacak Aslı Bekiroğlu’nun yerine yeni oyuncular ile görüşüldüğü söyledi.

Aslı Bekiroğlu gaf yaptığı Barış Akarsu film projesinden çekilmesinin ardından role büyük talep geldi! 105

Özgür Tari yaptığı açıklamada Barış Akarsu’nun sevgilisini canlandıracağı karakter için yoğun talep olduğunu vurguladı ve “Projeyle hız kesmeden kaldığımız yerden devam ediyoruz ve hafta başı yeni oyuncumuzu belirleyip açıklayacağız” dedi.

Barış Akarsu 29 Haziran 1979 tarihinde Bartın’da dünyaya geldi. 2004 yılında katıldığı Akademi Türkiye yarışmasında dikkat çeken Barış Akarsu, kısa sürede şarkıları ile gençleri çok etkiledi.

4 Temmuz 2007 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucu Bodrum’da hayata gözlerini yuman Barış Akarsu’nun şarkıları hala dillerde dolanıyor…