Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslı Bekiroğlu projesini bitirdi iki yeni dizi için haber bekliyor!

Aslı Bekiroğlu projesini bitirdi iki yeni dizi için haber bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, yaz aylarının başında Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ikilisiyle tatil yapmış ve magazin basınında geniş bir şekilde yer almıştı.

Bir süredir dizilerde göremediğimiz oyuncu son olarak bir sinema filminin çekimlerinde bulundu. Komedi filminde yer alan oyuncu, çekimlerin tamamlandığını ve şu anda başka bir projenin olmadığını söyledi.

Aslı Bekiroğlu, “Ne zaman gösterime girecek bilmiyorum ama romantik komedi, tatlı, güzel bir film” diye konuştu. Senaryosu Burçin Ergin’e ait filmin çekimleri Temmuz ayında başladı ve tamamlandı. Eğlenceli ve güzel bir proje izleyicileri bekliyor.

Sonsuza Dek Nedime isimli sinema filminde Yusuf Çim ile başrolde buluşan Aslı Bekiroğlu, “Dizi bir iki görüştüğüm yer var. Birisi televizyon, birisi dijital. Onlara bakıyoruz” diye sordu.

Bir seri katil rolü gelse çok memnun olacağını anlatan Bekiroğlu, görünüşünden dolayı yapımcıların kendisini böyle bir role aday görmediğini de ifade etti. Yüzünün romantik komediye daha iyi gittiği imasında bulunan oyuncu, bir anlamda eleştiride de bulunmuş oldu.