Ana sayfa Dizi Fragmanları Aslı Bekiroğlu yeni dizisine ne kadar da çok yakıştı!

Aslı Bekiroğlu yeni dizisine ne kadar da çok yakıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son 2019 yılında Benim Tatlı Yalanım isimli romantik komedi dizisinde Suna karakterine hayat veren Aslı Bekiroğlu, dizinin çekimleri devam ederken dizinde yaşadığı menisküs sorunu nedeniyle büyük sıkıntılar çekmişti.

Aralık 2019’da biten dizi, oyuncunun sağlık sorunlarını halletmesi için de fırsat vermiş, pandemi döneminde de iyi bir tatil ve dinlenme dönemi geçiren oyuncu, dizindeki sorunlardan kurtulmuştu. Bekiroğlu, dizi setlerine 1 yıl ara verdikten sonra yeniden izleyicileri ile buluştu.

Bu sefer ise tercihi dijital platform Exxen’in yeni dizisi Yetiş Zeynep oldu… Ünlü oyuncu, birbirinden farklı 6 çocuğa dadılık yapan bir karaktere hayat veriyor… Keremcem ile Ece Dizdar’ın da başrolünde yer aldığı Yetiş Zeynep, bir aile komedisi işi…

Exxen platformu yayın hayatına başladı ve birçok kişi Aslı Bekiroğlu ile Keremcem’i buluşturan Yetiş Zeynep dizisine kilitlendi. Modern bir dadı hikayesi olan dizi ile ilgili ilk izlenimler olumlu. Keyifle izlenecek bir yapım olduğunu diziyi takip edenler sosyal medya yorumlarına yansıtıyor.

Bekiroğlu hayranları, ünlü oyuncunun yeni karakterine çok yakıştığı değerlendirmesinde bulundu.

Özellikle çocukların ve genç izleyicileri keyifle seyredebilecekleri Yetiş Zeynep’in sadece ilk bölümü yayınlandı. Diğer bölümlerinin de tamamlandıkça platformda yer alması bekleniyor.

Instagram hesabından dizinin fragmanını paylaşan oyuncu, “Yetiş Zeynep Exxen’de fıstıklı dolama tadında leziz mi leziz bir dizi” diye mesaj bıraktı.