Ana sayfa Kadın Haberleri Aslı Enver bir bomba daha patlattı! Babil dizi sahnesi gibi reklam yaptı!

Aslı Enver bir bomba daha patlattı! Babil dizi sahnesi gibi reklam yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Babil dizisinde sekreter Ayşe olarak bildiğimiz Aslı Enver, yeni reklam filmi ile yine ortalığı ateşe verdi. Aslında o bir sekreter değil, dizinin son bölümünde onun Komiser Nihal olduğunu öğrendik. Yani Ayşe değil Nihal…

Ayşe karakteri izleyicilerin hiç de içine sinmemişti.Ama Komiser Nihal olunca işler değişti. Süleyman’ın karanlık dünyasını başına yıkmaya gelen bir karakter ile Babil dizisi çok daha iyi noktalara gideceğini gösterdi.

Bu arada Aslı Enver’in Bepanthol reklam filmlerinin ikincisi de ortaya çıktı. Babil dizisi ile bu reklam filmleri birbirlerini takip ediyor. Yani dizideki hikayenin sanki devamı gibi yansıtılan bir tarzda hazırlanıyor. Böyle olunca da Bepanthol markası alışagelmişin çok üzerinde bir reklam kampanyasıyla şaşkına çevirmeyi başarıyor.

Aslı Enver, çok iyi ve doğru bir tercih olmuş. Oyuncunun yeni reklam filmine hayranları bayıldı. Instagram hesabından videoyu paylaşan Enver için “Ayşe yavaş yavaş gitti. Nihal gümbür gümbür geldi. Hoş gledin güzel Nihal” diye yorum bırakan izleyicilerin keyfi yerinde.

İşte Enver’in “Bepanthol ile sırrın peşindeyiz” notuyla paylaştığı dikkat çeken o reklam filmi: