Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Enver hayranları, Babil dizisindeki halinden hiç memnun değil!

Aslı Enver hayranları, Babil dizisindeki halinden hiç memnun değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya karakterine hayat veren ünlü oyuncu Aslı Enver, başarılı performansı ile göz doldurmuştu. Oyuncu şimdilerde ise Babil dizisi ile yeniden ekranlarda boy gösteriyor.

Star TV’de Cuma akşamları yayınlanmaya başlayan Babil dizisinde Ayşe isimli idealist bir genç kadını canlandıran Aslı Enver hayranların, rolünün ikinci planda kalması nedeniyle bir hayli rahatsız.

Mafya babası Süleyman’ın şirketinde onun asistanlığını hem de kendini acındırarak alan Ayşe, İrfan ile karşılaşmaları olmasa dizide neredeyse yok hüviyetinde…

Aslı Enver hayranları, “Bu rol hiç yakışmadı. Sanki ikinci planda kalıyor. İkinci dereceli bir rol” diyerek sosyal medyada Babil dizisinden rahatsızlıklarını dile getiriyor.

Senaryosu ile farkını sergileyen Babil dizisinde Halit Ergenç, Ozan Güven, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta ise rolleriyle hep ön plandalar.. Aslı Enver ilerleyen bölümlerde İrfan ile bir aşk yaşayıp da daha çok öne mi çıkacak merak ediliyor.

Ancak şu anki görüntüde Aslı Enver hayranları açısından Babil dizisi bir hayal kırıklığı yaratmış durumda.

Enver’in bir hayranı, “Babil dizisi olmuş, beklentilerimin de üzerinde. Ama Aslı Enver ve Halit Ergenç olmamış. İrfan ve İlay’ın hikayesi daha heyecan verici. Aslı Enver’i severim ama dizide gereksiz bir karakter gibi” yorumuyla dikkat çekti.