Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver hayranları bir umut Skandal dizisinden gelecek habere kilitlendi!

Aslı Enver hayranları bir umut Skandal dizisinden gelecek habere kilitlendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslı Enver, yeni sezonda ekranda yeni bir dizi ile yer alması en çok istenen oyuncuların başında geliyor. Babil isimli dizide Ayşe karakterini canlandıran oyuncunun hayranları, daha güçlü bir hikayede daha güçlü bir karakter ile Aslı Enver’in ekrana dönüşünü bekliyor.

Son günlerde ortaya çıkan yeni dizi iddiası da bu yüzden herkesin ilgisini çekti. CBS’de yayınlanan Emmy ve Golden Globe ödülleri kazanan The Good Wife isimli yapımın Türk uyarlaması için hazırlıklar başlatıldı…

Savaşçı dizisinin finalinden sonra Limon Yapım, güçlü bir dizi ile yeniden piyasada yerini almak istiyor. İşte bu noktada da uyarlama dizi Skandal için görüşmelere de başlandığı ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kadın başrol için Aslı Enver’e teklif götürüldüğü kulis bilgisi de çok ilgi çekti. Enver hayranları sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Skandal dizisinin iyi iş yapabileceğini belirtiyor. Bir dram yapımında güçlü bir karakter ile Aslı Enver’in yeniden televizyon ekranına dönmesi istenirken, oyuncunun vereceği karar da merak ediliyor.

İnternete düşen görüntüler nedeniyle güzel giden bir evliliğin alt üst olmasını anlatan Skandal dizisi için farklı isimlerle de görüşmelere başlandığı gelen bilgiler arasında.

Eğer Aslı Enver rolü kabul eder ise avukat karakteri ile ekranda olacak. Bu arada ünlü oyuncunun hayran sayısı da hızla artıyor. Enver’in instagram hesabı 6 milyon takipçi sınırını da aştı ve artmaya devam ediyor.