Ana sayfa Sinema Aslı Enver hayranlarına yeni proje müjdesi geldi!

Aslı Enver hayranlarına yeni proje müjdesi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İstanbullu Gelin dizisinin ardından Aslı Enver, Babil isimli dizide izleyicilerle buluşmuş ve farklı bir karakter ile takipçilerini memnun eden performans sergilemişti.

Oyuncu, bir süredir yeni bir projede yer almıyordu. Babil’den sonra dinlenen Aslı Enver, yeniden setlere dönüyor. Ancak bu sefer bir dizi projesi değil, bir sinema filmiyle geliyor.

Oyuncunun Taff Pictures imzalı olan Se Yaşamaya Bak isimli sinema filmineki partneri ise Kaan Urgancıoğlu… Aşk 101 isimli diziden sonra Yargı isimli yeni dizi anlaşması yapan ve Pınar Deniz ile de başrolde buluşan Kaan Urgancıoğlu, ayrıca sinema filminde de rol alacak.

Kaan Urgancıoğlu, bu sezon bir hayli yoğun bir tempo içine girecek. Aslı Enver ile Urgancıoğlu ikilisinin uyumunu ve yeni projesini hayranlar çok merak ediyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre bu proje için perşembe günü sete çıkılacak.

Ketche isimli tanınmış yönetmen Hakan Kırvavaç’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin hikayesi Hakan Bonomo’ya ait. Geçmişte yaşadıkları ilişkiden bir oğulları olan iki kişinin etkileyici bir hikayesi izleyicilerle buluşacak.

5 hafta sürmesi beklenen Sen Yaşamaya Bak isimli sinema filmi Netflix’te yayınlanacak.