Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Enver nihayet dönüyor! Yeni rolüyle çok şaşırtacak!

Aslı Enver nihayet dönüyor! Yeni rolüyle çok şaşırtacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasının en sevilen oyuncularından biri olan Aslı Enver, en son rol aldığı dizisi Babil’den bu yana televizyon ekranlarından uzakta. Ancak kısa süre sonra çok ilginç bir diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Aslı Enver bu dizisiyle hayranlarını çok şaşırtacak.

Star TV’de ekrana gelen Babil dizisinin sona ermesinden sonra uzunca bir süre setlerden uzakta kalan Aslı Enver yeni bir diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Aslı Enver’in rol alacağı yeni dizinin adı Adım Farah olarak açıklandı.

Adım Farah dizisinin orijinali Arjantin yapımı. La Chica Que Limpia isimli dizi yayınlandığı dönem ülkede büyük ses getirmişti. Dizi bu kadar ilgi görünce ABD’de yeniden uyarlanmış ve The Cleaning Lady ismiyle ekrana gelmişti.

Aslı Enver nihayet dönüyor! Yeni rolüyle çok şaşırtacak! 15

Bu dizi şimdi de Türkiye’ye uyarlanıyor. Adı Farah isimli dizide Aslı Enver temizlikçi bir kadını canlandıracak. Ancak bu, bildiğiniz temizlikçi kadınlardan çok farklı olacak. Aslı Enver’in canlandıracağı temizlikçi kadın mafyayla mücadele edecek.

O3 Medya tarafından çekilecek Adı Farah dizisinin hikayesi, oğlunun tedavisi için geldiği bir ülkede büyük haksızlıklarla karşılaşan Farah isimli bir doktor kadının etrafında gelişecek. Dizide bu annenin haksızlıklar karşısındaki direnişi ve bu uğurda mafyanın içine bir temizlikçi kadın olarak girmesi anlatılacak.

Uzun süredir televizyon ekranlarından uzakta olan Aslı Enver en son Netflix’te yayınlanan Sen Yaşamaya Bak isimli filmle hayranlarının karşısına çıkmıştı. Enver’in başrolünü Kaan Urgancıoğlu ile paylaştığı film hikayesindeki boşluklar nedeniyle izleyiciler tarafından bir hayli eleştirilmişti.