Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslı Enver’in Murat Boz ve Burak Özçivit’e ilginç soruları

Aslı Enver’in Murat Boz ve Burak Özçivit’e ilginç soruları

tarafından ker_def

murat-boz-burak-özçivit-aslı-enver-kardeşim-benim
A.E Yönetmen kadroyu yaparken sen de dahil oldun sanırım kadro seçimindeki sürece. Sen nelere dikkat ettin oyuncu kadrosunu oluştururken?
B.Ö Biraz önce anlattığımız duyguyu devam ettirebilecek, bizimle bağ kuracak oyuncularımız olsun istedik ve oldu da. Sinema filmi böyle bir şey çünkü, dizi filmde aylar hatta yıllar içinde kaynaşabilirsin fakat filmde dört haftan var ve o süreçte gerçekten sıcak ve sempatik birşey çıkarmak zorundasın. Çünkü bu iş biraz da matematik işi. Vizyona girdiğinde üç günün var ve o üç günde yaptığın gişe ile filmin devamını görebiliyorsun.O yüzden bu çok önemliydi. Odak noktamız dediğimiz gibi uyumu devam ettirecek oyuncu arkadaşlarımızdı. Murat’la başladık devamında da seninle birlikte yola devam ettik.kardeşim-benim-aslı-enver-murat-boz

A.E Peki siz filmi çok güzel çektiniz, Allah bozmasın.Başka herhangi bir projede bişeyler yapmayı düşünür müsünüz ya da bunun ikincisi gelir mi?
M.B Ben Burak’a, bu projeyle ilgili ilk konuştuğumuz gün ‘Ben seninle her şeyi yaparım’ dedim zaten. Önemli olan hem onun hem benim üzerinde hemfikir olabileceğimiz doğru projeyi bulmamızdı. Yani senaryo ne, film ne, bize bir şey katıyor mu? Ben senaryosunu okumaktan zevk alıyormuyum gibi şeyler.Onun dışındaki her şeyde her projede ben Burak’la seve seve yürürüm.
B.Ö İnşallah devamı gelir.Bu proje de olabilir başka bir proje de… İkili olmak da çok değerli.Özellikle Türkiye gibi bir yerden bahsediyoruz.Yani Türk halkı buna çok yatkın ve bunu çok seviyor.O yüzden neden olmasın diyorum.Yeni proje de olabilir devamı da olabilir. Burada önemli olan seyircinin isteği.
A.E Gelelim setteki günlerimize.Sette çok güzel kamera arkaları gördük.İşte sen şarkı söylüyorsun biz göbek atıyoruz.Peki hakikaten sette en eğlendiğiniz asla unutamayacağınız an hangisiydi?
B.Ö Ben daha bugün izledim bir tane kamera arkası. Murat’la selfie çekiyoruz, arkada kavga oluyor, seninle krize girmişiz. Ferdi (Sancar)’nin düğün sahnesinde yere düşmesi… Hayatımda ilk defa böyle gülmüşüm herhalde(kahkahalar). Aynen böyle güldük işte filmde.Ağlamışlar diye vermişler bizi böyle…
M.B Gerçekten düğün sahnesinde çok eğlendik.