Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslı Enver’in Murat Boz ve Burak Özçivit’e ilginç soruları

Aslı Enver’in Murat Boz ve Burak Özçivit’e ilginç soruları

tarafından ker_def

kardeşim-benim-film
A.E E tabi Zeynep’i düşünmem gerekiyordu ve tüm bu detaylar beni Zeynep’e götürdü.
M.B Filmde başka bir şey daha var aslında. Ünlü ve gazeteci ilişkisi. Aslında bir yandan işin ironik tarafı sen bir oyuncusun ve sana gazetecilerin ilgisi de var aynı zamanda diğer taraftan filmde bir gazeteciyi canlandırıyorsun.Senin açından çok enterasan bir durum.
A.E Mesela senaryo ilk geldiğinde sizin kendi durumlarınızla dalga geçiyor olabilmeniz çok güzeldi. Kendinizle dalga geçiyor olabilmek ve mizah anlayışınız…
M.B Bence üç karakterin de kendine has, kendin, sevdiren yönleri vardı yani. Benim de, Burak’ın da, senin de… Başka bir taraftanda görebildik bence kendimizi bu filmde.Yani evet benim mesleğim ama ordaki kişi Ozan, Murat Boz değil Ozan.Onun abisiyle olan ilişkisi ve bu durumun medyaya yansıması.
B.Ö Filmde ilgili son söylemek istediğin şey nedir?İnsanlar bu filmi neden izlemeli?
A.E Benim bir abim ve bir kız kardeşim var.İzlediğimde sizin mesela sürtüşmeleriniz çok tanıdık geldi. O duyguyu hissedebiliyorsun yani. Bir de ben yazın çekilen bir filmi bu mevsimde izlemenin çok güzel olduğunu düşünürüm. Çok güzel bir zamanda giriyor filmimiz.Total olarak ekibin enerjisinin seyirciye ulaşacağından çok eminim.Şu sebepten izlesinler diye bir şeyim yok.Bence mutluluk verici bir film, şimdilerde gerçekten ihtiyacımız var mutluluğa.
B.Ö Kardeş olanlar izlemeli, aynı zamanda kardeş olmayıp arkadaşlarıyla kardeş gibi olanlar izlemeli. Bence bu filmin cümlelerinden birisi de bu. İyi hissetmek isteyen herkes gitmeli…
M.B Hayırlısı olsun…