Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslı Tandoğan, annelik halleriyle gülümsetiyor!

Aslı Tandoğan, annelik halleriyle gülümsetiyor!

tarafından ker_def

2 Nisan 1979 Ankara doğumlu olan Aslı Tandoğan, 2002 yılında Gülüm isimli sinema filmiyle kariyerine başlamış, ilk dizisi ise Kurşun Yarası (Lale) olmuştu.

2 yıl ekranlara ara verdikten sonra Yuvamdaki Düşman dizisinde Yasemin olarak bu sezon izleyici ile buluşan Tandoğan, dizinin reyting sorunu nedeniyle erken yayından kaldırılması ile hüsran yaşamıştı.

Ünlü oyuncu şu sıralarda Bodrum’da ailesi ile tatilde bulunuyor. Bebek bekleyen Tandoğan, annelik halleriyle gülümsetiyor.

Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre ekranların başarılı oyuncusu Aslı Tandoğan, ailesi ile Bodrum tatiline çıktı.

Bir erkek çocuk annesi olan ve ikinci çocuğuna 5 aylık hamile olan güzel oyuncu, Yalıkavak’ta bir otelin beach’inde eşi Cahit Tan Yeşilada ile görüntülendi.

Plajda bol bol eğlenen ve bir ara sıcaktan bunalan ikili, sonrasında kendilerini serin sulara bıraktı. Denizde çocukları Atlas ile uzun süre vakit geçiren çift daha sonra odalarına çıktı.

Aslı Tandoğan ve eşine tatillerinde oyuncu Begüm Birgören eşlik etti.

Aslı Tandoğan, annelik halleriyle gülümsetiyor! 7

Düzgün fiziği ve güzelliği ile mankenlere taş çıkartan Birgören, yakın arkadaşı Aslı Tandoğan’ın oğlu ile denizde vakit geçirdi.

Arkadaşının oğlu ile uzun uzun ilgilenen Birgören’in, serinledikten sonra deniz kenarında Atlas Yeşilada’nın saçlarını bağlamaya çalışırken objektiflere yansıdı.