Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslıhan Güner 3 sinema filmiyle rolden role girecek!

Aslıhan Güner 3 sinema filmiyle rolden role girecek!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Aslıhan Güner yeni sezonda yer alacağı üç ayrı film ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Yer aldığı her projede başarılı bir şekilde canlandırdığı karakterler ile seyirciden tam not alan ünlü oyuncu Aslıhan Güner, çok yakın zamanda üç farklı sinema filmi ile beyaz perdede olacak.

Hiç, Prestij Meselesi ve Komutan gibi birbirinden bağımsız üç filmde birden rol alan başarılı oyuncu Aslıhan Güner yepyeni filmlere ek olarak bambaşka projelerle de seyircinin karşısına çıkacak.

Tarzı ve güzelliği ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan oyuncunun instagram hesabında 4 milyona yakın takipçisi bulunuyor. Yetenekli oyuncu gerçekleştirdiği her paylaşımla takipçilerinden ve sevenlerinden binlerce beğeni ve yorum alıyor.

Aslıhan Güner 3 sinema filmiyle rolden role girecek! 7

Seyirci beyazperdede bambaşka bir Aslıhan görecek.. Birçok değerli projede boy gösteren sevilen isim yer aldığı üç ayrı proje için de rolüne hazırlanmak için ciddi ön hazırlıklar yaptı. Titizlikle ve büyük bir ciddiyetle hazırlıklarını tamamlayan oyuncu Hiç, Prestij Meselesi ve Komutan filmlerinde seyirciye bambaşka bir Aslıhan Güner gösterecek.

Yapımcılığını RJ yapım, yönetmenliğini ise Mustafa Kotan’ın üstlendiği Hiç filmi, Tek filminin devamı olma özelliği taşıyor. Psikolojik bir dram olan Hiç filminde Canan isimli başarılı bir psikiyatristi canlandıran Güner başrolü ünlü oyuncu Onur Tuna ile paylaşıyor.

Başarılı oyuncunun yer aldığı ve yapımcısının da Boyut Film olduğu diğer bir proje olan Prestij Meselesi filminin yönetmeni ise Mahsun Kırmızıgül. Aslıhan Güner, Prestik Müzik döneminin anlatıldığı Prestij Meselesi filminde Hilmi Topaloğlu’nun eşi Semiha karakterine can veriyor.

Hazırlıkları devam eden projede Erdal Özyağcılar ve Mahmut Kırmızıgül gibi isimler de yer alıyor. 7 Ekim’de vizyona girecek olan Komutan filminin yapımcılığını ise Aslıhan Güner’in eşi Mert Kılıç üstlenirken başrolü de birlikte paylaşıyorlar. Güner’in Komutan filminde canlandırdığı Züleyha karakteri ile seyirci duygu dolu anlar yaşayacak.