Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner geniş bir kitle tarafından tanınmasını sağlayan Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın çekimlerinin yapıldığı Ordu ile bağını koparamadı!..

Aslıhan Güner geniş bir kitle tarafından tanınmasını sağlayan Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın çekimlerinin yapıldığı Ordu ile bağını koparamadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Aslıhan Güner, 2019-2021 yıllarında Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk adlı diziyle geniş bir kitle tarafından tanındı.

Süreç Film imzalı dizinin çekimleri Ordu’da gerçekleşmiş, oyuncu da iki yıl boyuncu Ordu’da kalmıştı. Ordu’yla bağını koparmayan ünlü oyuncu kendisine mutluluk veren yeni iş birliğini sosyal medya hesabından hayranlarıyla paylaştı.

Aslıhan Güner, Ordu Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi olan Orkent’in hayata geçireceği konut projesinin yüzü olduğunu instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Aslıhan Güner geniş bir kitle tarafından tanınmasını sağlayan Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın çekimlerinin yapıldığı Ordu ile bağını koparamadı!.. 7

Güzel oyuncu mutluluğunu şu sözlerle paylaştı; “Benim için heyecanlı ve çok güzel bir işbirlikteliğini duyurmak istiyorum. 2 yıl boyunca her yerde Ordu benim ikinci evim oldu derken, ne kadar kalpten söylediysem bu durum artık resmileşmiş oldu. Artık Ordu’da bir yuvam olduğunu mutlulukla duyurmak isterim. Ordu Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi olan Orkent’in hayata geçireceği “Parkmelet” projesi’nin yüzü olmamım mutluluğunu yaşıyorum. İstanbul lansmanımızda bugün çok değerli davetlilerimizle birlikteydik. Herkese çok teşekkürlerimle. Hayırla ve uğurla olsun yolumuz inşallah.”

Aslıhan Güner, 2 sezon boyunca rol aldığı ve ‘Yıldız Kadıoğlu’ karakterine hayat verdiği 64. bölümüyle final yapan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde İsmail Demirci ile birlikte başrolde yer almıştı.