Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Güner ile Timur Acar başrolde, Uzak Şehrin Masalı’ndan beklenti yüksek!

Aslıhan Güner ile Timur Acar başrolde, Uzak Şehrin Masalı’ndan beklenti yüksek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslıhan Güner, son iki sezonda Kuzey Yıldızı dizisiyle birlikte büyük çıkışa imzasını attı. Dizi için uzun süre Ordu’da kalan oyuncu, Karadeniz kadını Yıldız karakterini o kadar başarılı canlandırdı ki, bu rol üzerine yapıştı dersek yanlış olmayacaktır.

Aslıhan Güner hem iyi oyunculuğu hem karakteri özümsemesi hem de sosyal medyada sergilediği paylaşımlarla sempati de kazandı. Oyuncunun kısa sürede daha geniş kitlelere erişmesi Kuzey Yıldızı projesinin de başarısını gösteriyordu.

Şimdilerde tatil yapmakta olan ünlü oyuncu, yeni sezonda yeni bir diziyle yeniden ekranda olacak. Uzak Şehrin Masalı isimli dizide izleyeceğimiz Aslıhan Güner, Fox TV ekranına geliyor.

Oyuncunun başroldeki arkadaşlarından birisinin de Timur Acar olması dikkatleri çekti. 1979 doğumlu olan Timur Acar aslında komedi rolleri ile akılda kalan bir isim.

Söz dizisinde Derman karakteri ile kötü adam rollerinde de başarılı olduğunu gösteren oyuncu, Uzak Şehrin Masalı’nda da yine kötü adam olarak izleyici karşısında olacak.

Yeni sezonda ekrana damga vurması beklenen bir dizi Uzak Şehrin Masalı. Can Sinan’ın hikayesini yazdığı dizide başka kimlerin yer alacağı ise henüz netleşmedi.

25 Film imzalı dizinin bazı bölümleri Kars’ta çekilecek. Yeni sezonun heyecanla beklenen dizisi için oyuncu görüşmelerinin de devam ettiği gelen bilgiler arasında.