Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı’nın çekildiği Ordu’da en çok onları özlüyor

Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı’nın çekildiği Ordu’da en çok onları özlüyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’De Cumartesi akşamları yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisindeki Yıldız karakteriyle izleyenlerin gönlüne taht kuran Aslıhan Güner, diğer oyuncular ve ekip arkadaşları gibi ailesinden uzak zamanlar geçiriyor. Ordu’da çekimleri yapılan dizi için uzun süre şehirden ayrılamayan oyuncunun İstanbul’da onu bekleyen sevdiklerine bir mesajı vardı.

Kendisi gibi oyuncu olan Mert Kılıç ile evli Aslıhan Güner, eşinin yanı sıra ailesine duyduğu özlemi de ayrıca dile getirdi mesajıyla. Sosyal medyadan kimi zaman Karadeniz’in müthiş manzaralarını, dizinin setindeki keyifli anlarını paylaşan Aslıhan Güner, bu kez özlemini dile getiren bir paylaşım yaptı.

İsmail Demirci ile birlikte başarılı bir performans sergilediği Kuzey Yıldızı dizisiyle her hafta izleyenlerini gülümseten anlar yaşatan oyuncu, bu kez görenlerin içini burktu.

Oyuncu, işi nedeniyle bulunduğu Ordu’dan gönderdiği sosyal medya mesajıyla en çok özlediklerini de göstermiş oldu. Güner’in yaptığı paylaşımı aşağıda görebilirsiniz.

Kız kardeşleri Neslihan ve Yasemin’in yanı sıra çok sevdiği köpeği ile verdiği pozu paylaşan oyuncunun gözyaşı emojili ‘çok çok özledim’ notu da dikkat çekiyor…

Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı'nın çekildiği Ordu'da en çok onları özlüyor 7