Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner setten ayrılıp eve dönüşü havalı oldu!

Aslıhan Güner setten ayrılıp eve dönüşü havalı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı dizisinde rolünü o kadar başarıyla canlandırıyor ki, aslında dizinin izleyicileri ekranda tutan en büyük faktörü de bu performansı… İzleyici ekranda Aslıhan Güner’i değil de Yıldız’ı görüyor. Çünkü başarılı oyuncu rolünü oynamıyor adeta yaşıyor.

Hayranları tarafından sıklıkla övgülere boğulan oyuncu, sosyal medyada hızla takipçi kitlesini de artırıyor. 2,5 milyon instagram takipçisi bulunan Aslıhan Güner, yoğun tempoda Ordu’da günlerini eşi Mert Kılıç’tan uzakta geçiriyor.

Zaman zaman ise sete verilen aralarda Aslıhan Güner, İstanbul’daki evine dönerek kısa bir süreliğine olsa da özlemini çektiği hayatına geri dönüş yapıyor.

Dizinin çekimlerine 1 günlük ara veren ünlü oyuncu, ev haliyle instagram hesabından paylaşım yaptı. Güner, “Bir günlüğüne evime dönmüşümdür” notuyla keyfinin yerinde olduğunu ve eve dönmenin mutluluğunu yaşadığını fotoğrafıyla sergiledi.

Kimi hayranları bu halini havalı buldu. Kimileri ise güzel sözlerle iltifatlarda bulundu. Takipçilerin en çok kurduğu cümleler ise daha çok başarılı performansı ve Yıldız karakterini içselleştirmesi üzerine oldu.

İşte Aslıhan Güner’in ev hali:

Bir günlüğüne evime dönmüşümdür..????

Aslıhan Güner setten ayrılıp eve dönüşü havalı oldu! 7