Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner, son pozunu da paylaşıp mekanı terketti!

Aslıhan Güner, son pozunu da paylaşıp mekanı terketti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Show TV’de ekrana gelen Kuzey Yıldızı dizisinin Yıldız’ı Aslıhan Güner, şu sıralar hayli yorgun!

Karantina döneminde dizisi bir süre ara vermişti. İstanbul’a gelen oyuncu daha sonra sezonun son bölümlerini çekmek için Ordu’ya gitmişti.

Çekimler sona erince yaz tatiline gitmesi beklenen Aslıhan Güner, bir başka setten yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla şaşırtmıştı.

Daha sonra Aslıhan Güner’in bir film çekiminde olduğu anlaşıldı.

Güner, Kuzey Yıldızı dizisinin çekimleri biter bitmez Balıkesir Ayvalık’a gitmiş ve burada TRT için çekilen Hanımağanın Gelinleri isimli filmde rol almıştı.

Bu kez Defne isimli bir arkeoloğu oynayan Aslıhan Güner, dizi ve film çekiminin arka arkaya gelmesiyle hayli yorucu günler geçirdi.

Ancak sonunda çekimler tamamlandı. Bayramın ilk günü olan 31 Temmuz akşamı saat 20:00’de TRT’de ekrana gelecek filmi izleyici heyecanla bekliyor.

Aslıhan Güner’in ise dinlenmeye ihtiyacı var gibi şu aralar! Zira Ayvalık’tan ayrılırken yaptığı paylaşımlardan da görülmekte.

Güner, kız kardeşi Neslihan Güner’in paylaştığı görüntülerde arabanın içinde uyumaya çalışıyor.

“Yastıklarla yaşıyorum” notuyla da uyumak istediğini vurgulamış oyuncu.

Aslıhan Güner, instagram hesabından yaptığı story paylaşımına “Hoşçakal Ayvalık” notunu düşerek artık setin bittiğini ve mekandan ayrıldıklarını da ifade etmiş oldu.

İşte oyuncunun paylaşımları:

Aslıhan Güner, son pozunu da paylaşıp mekanı terketti! 9

Aslıhan Güner, son pozunu da paylaşıp mekanı terketti! 10

Aslıhan Güner, son pozunu da paylaşıp mekanı terketti! 11