Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner’den Ebru Şahin’e şahane destek!

Aslıhan Güner’den Ebru Şahin’e şahane destek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ebru Şahin, İsmail Hacıoğlu ve Burcu Kara’yı buluşturan Şuursuz Aşk filmi, 20 Aralık Cuma günü vizyona girecek. Ebru Şahin özellikle çok heyecanlı. Ünlü oyuncu, bu heyecanını da sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sergilemekte. Yaz aylarında yapılan çekimler için tatilinden feragat eden Şahin, Hercai, 2. sezonu öncesi kısa bir süre dinlenme fırsatı bulabilmişti.

Şahin’in arkadaşları da mesajlarıyla ünlü oyuncuya motivasyon desteği sunuyor. Bu isimlerden biri side Kuzey Yıldızı dizisi ile ekrana dönen Aslıhan Güner’den geldi.

Güner, instagram hesabından Şuursuz Aşk filmi için başarı dileklerini iletti.

Şahin, mesajında şöyle yazdı: “Canım Ebru Şahin, Yolunuz açık olsun, şahane bir film olduğuna eminim, merakla bekliyorum.”

Aslıhan Güner'den Ebru Şahin'e şahane destek! 7

Şuursuz Aşk nasıl bir film?

Şuursuz Aşk, akıl hastanesinde geçen hüzünlü bir aşk hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Menekşe, akıl hastanesinde tedavi görmektedir. Gördüğü işkence sonrası akıl sağlığı bozulan Yusuf, gönderildiği akıl hastanesinde Menekşe ile tanışır. Yolları akıl hastanesinde kesişen Yusuf ile Menekşe arasında çok geçmeden bir aşk başlar. Yönetmen koltuğunda Umut Ertek’in oturduğu “Şuursuz Aşk” filminin oyuncu kadrosunda İsmail Hacıoğlu, Ebru Şahin, Burcu Kara gibi isimler yer alıyor.