Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner’den eşine aşk dolu mesaj! Demet Özdemir’den mutluluk saçan poz! Nesrin Cavadzade’nin seksi pozu!

Aslıhan Güner’den eşine aşk dolu mesaj! Demet Özdemir’den mutluluk saçan poz! Nesrin Cavadzade’nin seksi pozu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şimdilerde üçü de çok sevilen üç diziyle birlikte ekranlara geliyorlar. Yer aldıkları dizilerdeki rolleri kadar, günlük hayatta da hayranlarının markajında olan üç ünlü kadın oyuncunun son yaptıları paylaşımlara bir göz atalım… Sosyal medya hesaplarından yayınladıkları fotoğraflar, hayranlarının da beğenisini topluyor.

İlk sırada Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ile ekranlara gelen Aslıhan Güner var. Oyuncu, dizide İsmail Demirci ile başrolde oynuyor. Yıldız karakteri ile de çok sevildi.

Gerçek hayatında ise ayın zamanda meslektaşı olan Oyuncu Mert Kılıç ile evli. Yıllar önce aynı dizide rol aldıktan sonra tanışan ve daha sonra evlenen çift, 2013’ten beri evli.

Şu sıralar Aslıhan Güner’in Ordu’daki dizi çekimleri nedeniyle daha az görüşebiliyorlar ama Güner, her fırsatta eşine olan sevgisini, aşkını sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dile getiriyor. İşte son yaptığı paylaşımda da eşiyle çekilen bir fotoğrafları görülüyor aşağıda…

Aslıhan Güner'den eşine aşk dolu mesaj! Demet Özdemir'den mutluluk saçan poz! Nesrin Cavadzade'nin seksi pozu! 9

Bir aşk sarhoşu da Demet Özdemir şu sıralar! Malum, kısa bir süre önce oyuncu ve müzisyen Oğuzhan Koç ile beraberlikleri ortaya çıkmıştı. Henüz bir kaç aydır beraber olan çiftin mutlulukları, Özdemir’in yaptığı bazı sosyal medya paylaşımlarında da görülüyor.

Esprili, enerjik ve doğal kişiliği ile sosyal medyadan da ilgiyle takip edilen bir isim Demet Özdemir. Tv8’de İbrahim Çelikkol ile başrolünü oynadığı dizinin setinden de bol bol fotoğraf ve video paylaşarak hayranlarını mest ediyor.

Kariyerinde hızlı ve emin adımlarla ilerleyen oyuncu, genç kuşağın başarılı isimlerinden. Böylece hem işte hem de özel hayatında mutlu olan Özdemir’in bu halleri, paylaşımlarına da yansıyor.

İşte hayranlarına mutluluk saçan bir günaydın pozu daha…

Aslıhan Güner'den eşine aşk dolu mesaj! Demet Özdemir'den mutluluk saçan poz! Nesrin Cavadzade'nin seksi pozu! 10

Yasak Elma’nın Şahika’sı olarak pek sevilmese de Nesrin Cavadzade’nin kemikleşmiş bir hayran kitlesi var. Onu her yaptığı işte izleyen, takip eden, sosyal medyada övgü dolu yorumlar yapan hayranları için oyuncu da sık sık paylaşımlar yapıyor.

Rol aldığı dizi ve sinema filmlerindeki oyunculuğu, herkesin takdirini kazanan bir isim Cavadzade. Oyuncunun başarısının yanı sıra güzelliği de hayranlarının övgülerine mazhar oluyor.

Nesrin Cavadzade’nin siyah deri kıyafetleriyle verdiği şık ve aynı zamanda bu seksi fotoğrafı da yine övgü dolu yorumlar almakta…

Aslıhan Güner'den eşine aşk dolu mesaj! Demet Özdemir'den mutluluk saçan poz! Nesrin Cavadzade'nin seksi pozu! 11