Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Güner’e yeni dizisinde ilk ciddi eleştiri geldi!

Aslıhan Güner’e yeni dizisinde ilk ciddi eleştiri geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzak Şehrin Masalı isimli Fox TV dizisi yayın hayatına başladı. Pazar akşamları izleyicilerle buluşacak olan dizinin ilk bölümü yayınlandı.

Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören’in başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümünün ardından sosyal medyada izleyiciler birbirinden farklı yorumlarda bulundu.

Kadına şiddete yönelik bazı sözler ve sahnelerin izleyicileri rahatsız ettiği yorumlara yansıdı. “Soyumuzu devam ettirecek” gibi bazı sözlerin rahatsız edici olduğunu belirten izleyiciler, kadına yönelik bir olumsuz tavır hissiyatını kapıldıkları anlar olduğuna vurgu yaptı.

Senaryonun çok iyi olmadığını ve repliklerin de sıkıntılı olduğunu belirten yorumlar yapıldı. Kimi dizi hayranları Zümrüdüanka’ya benzettiklerini belirtti.

Aslıhan Güner'e yeni dizisinde ilk ciddi eleştiri geldi! 2

Uzak Şehrin Masalı dizisini beğendiklerini ama şive konusunda sıkıntılı olduğunu belirtenler de vardı. Kars’ta çekilen diziyi izleyenlerin bazıları Aslıhan Güner’in şive konusunda pek iyi olmadığı değerlendirmesini yaptı.

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Aslıhan şive konusunda iyi değil. Çok güzel bir oyuncu ama şiveye gelince olmuyor. Kuzey Yıldızı’nda Ordu ağzını yapamamıştı. Bence Kars ağzını da yapamıyor.”

Bazı dizi hayranları dizinin Kars ve Iğdır şivesi değil, Güneydoğu’ya benzeyen bir şive olduğu eleştirisini de yaptı.

Dram yapımı olarak öne çıkan Uzak Şehrin Masalı, birçok izleyiciyi etkiledi ve yeni bölümler de merakla bekleniyor. Dizinin 19 Eylül Pazar günü yayınlanacak ikinci bölümünden ilk fragman yayınlandı: