Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner’in yeni dizideki kısacık görüntüleri bile hayranlarını mest etmeye yetti!

Aslıhan Güner’in yeni dizideki kısacık görüntüleri bile hayranlarını mest etmeye yetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kars’ın güzel atmosferi, hikayenin derinliği ile Uzak Şehrin Masalı’na geçer not! Yeni sezonda izleyicileri en çok etkilemesi beklenen dizilerden birisi de Uzak Şehrin Masalı… Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar, Begüm Birgören ve Zeynep Eronat gibi çok önemli isimler başrolde buluştu.

1 aydır Kars’ta bulunan dizinin ekibi, tarihi ve turistik bölgelerdeki çekimleriyle de Kars’ın tüm güzelliklerini dizide yansıtacaklarını gösterdi. Aslıhan Güner’in sosyal medya paylaşımları ne kadar etkileyici bir atmosferin içinde çekimlerin gerçekleştirildiğini gösteriyor.

Aslıhan Güner'in yeni dizideki kısacık görüntüleri bile hayranlarını mest etmeye yetti! 8

Uzak Şehrin Masalı dizisinin ilk fragmanı yayınlandı ve dizinin hayranları bu görüntülerle bile yapıma geçer not verdi. Kış döneminde dram projelerini daha çok sahiplenen dizi hayranları heyecanla ilk bölümü bekliyor. Fox TV’den yapılan duyuruda dizinin Eylül ayında başlayacağı ifade edildi.

Aslıhan Güner'in yeni dizideki kısacık görüntüleri bile hayranlarını mest etmeye yetti! 9

Henüz yayın günü belli olmayan dizi için yorum bırakan dizi hayranları, “Kars’ın muhteşem güzellikleri ve oyuncular birleşince çok güzel bir şey ortaya çıkacak” diye yazıyor.

Aslıhan Güner’in güçlü oyunculuk performansı daha ilk görüntülerden kendini gösteriyor. Hayranları da ünlü oyuncudan büyük başarılar bekliyor.

“Her rolün hakkını veriyor, resmen rolünü yaşıyor” diye yorum yazan hayranlar, Aslıhan Güner’e iltifatlarda bulundu.

Timur Acar ve Barış Kılıç’ın de etkileyici performanslar sergileyeceğini gözlemleyen dizi hayranları, Uzak Şehrin Masalı’na daha şimdiden geçer not verdiler.