Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Gürbüz, saatlerce Kumru’yu dinledi! Kırmızı Oda’ya geliş hikayesini anlattı

Aslıhan Gürbüz, saatlerce Kumru’yu dinledi! Kırmızı Oda’ya geliş hikayesini anlattı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Güçlü oyunculuğu, rol aldığı yapımlardaki performansı ile izleyicinin çok beğendiği ve övgülere boğduğu bir isim Aslıhan Gürbüz. O’nu en son iki yıl önce Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Merve karakteriyle görmüştük. O kadar iyi bir oyunculuk sergiledi ki dizinin en dikkat çeken isimlerinden birisi oldu. Dizinin sonuna doğru yaşadığı sağlık problemleri oyuncuyu yordu.

Bel fıtığı ameliyatı geçiren ve ‘donuk omuz’ denilen bir rahatsızlık nedeniyle fizik tedavi gören oyuncu, dizi final yapar yapmaz da İstanbul’dan ayrıldı. İki yıldır hiç bir yapımda rol almadı ve gözlerden uzak yaşamını sürdürdü.

Ancak Aslıhan Gürbüz, bir süre sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla yeni hayatından kesitler sunmaya başladı. Takipçileri, Balıkesir Ayvalık’ta olan oyuncuyu doğa ile iç içe, sakin bir yaşam sürdüğünü görüyor.

Kimi zaman bir ağacın üstünde, kimi zaman kumsalda, kimi zaman evinin önündeki kırılmış odunların önünde verdiği pozlarla sosyal medya sayfasını renklendirdi oyuncu. Hayranları ondan bu şekilde de olsa haber alıyordu ama yine de onu bir dizide görmek istiyordu.

İki hafta önce Aslıhan Gürbüz, yeni sezonun çok sevilen Kırmızı Oda dizisinde ortaya çıktı. OGM Pictures imzalı, Cem Karcı’nın yönetmenliğini yaptığı TV8’de yayınlanan dizide, eşi ve kızı ile bir restauranta giden ve o sırada gördüğü bir adama döner bıçağı ile saldıran Kumru, herkesi şoke etmişti!

Binnur Kaya’nın oynadığı Doktor Hanım’a terapiye gelen Kumru’nun hikayesinin detaylarını ise geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümde izlemeye başladık. İstanbul’a sevdiği adam ile kaçan Kumru, evlerinde kaldıkları adamın tacizine uğruyor.

Sonra da aşık olduğu adam onu zengin bir eve götürüp bırakıyor. Bir adamın Kumru’ya saldırdığı anlardaki çığlıklarıyla da Kumru’nun tecavüze uğradığı anlaşıldı. Yeni bölümde Kumru’nun hayatı ile ilgili detayları izlemeye devam edeceğiz ama Aslıhan Gürbüz de sosyal medya sayfasından Kumru karakterini oynamaya karar verdiği süreci takipçileri ile instagram hesabından paylaştı.

Oyuncu, “Tam iki hafta önce girdi hayatıma, çok yeni, çok bilindik, çok acı dolu benim için…” sözleriyle başladı açıklamasına. Dizinin alıntılandığı kitabın yazarı olan ve aynı zamanda gerçek hayatta karakterlerin de terapisti Dr. Gülseren Budayıcıoğlu ile saatlerce sohbet ettiğini anlatıyor oyuncu. Aynı zamanda senarist Banu Kiremitçi Bozkurt ile de Kumru’yu oynamaya başlamadan önce hikayesini uzun süre dinlemiş.

Aslıhan Gürbüz, Kumru ile tanışma hikayesini instagram sayfasından şöyle anlatıyor…

Aslıhan Gürbüz, iki yıl sonra ekrana döndüğü Kırmızı Oda'daki Kumru için bakın ne dedi? 24

Aslıhan Gürbüz, iki yıl sonra ekrana döndüğü Kırmızı Oda'daki Kumru için bakın ne dedi? 25