Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler’in Merve için neler söyledi neler?

Aslıhan Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler’in Merve için neler söyledi neler?

tarafından zk zk

Yarın akşam Star TV’de 32. bölümüyle sezon finali yapacak olan Ufak Tefek Cinayetler’de Merve karakterini oynayan Aslıhan Gürbüz, Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajında, oynadığı karakterle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte Aslıhan Gürbüz’ün röportajında, Merve karakteri ve bu tür kötü niyetli insanlar için yaptığı açıklamalar:

“Kötüyü oynamak insanı daha pirüpak yapıyor’

‘Ufak Tefek Cinayetler’de hem sıkı fıkı olan hem de birbirinin kuyusunu kazmaktan çekinmeyen dört kadının hikâyesini izliyoruz. Kadınların dünyası gerçekten böyle mi sizce?

– Maalesef böyle. İnsanların bu tarz kötücül ve her şeyi kontrol etme hırslarını komik buluyorum. Oyunculuktan önce bir yıl başka bir sektörde staj yapmıştım. Şeflerim kadındı. Hayatın içinde bu insanları gördüm.

Bu kadın dünyası sizi korkutuyor mu?

– Genelde erkek seyirciler, “Kadınları anlayamadığımızı düşünüyorduk ama anlaşılmayacak kadar korkunçmuşsunuz, kafanızda tilkiler dolaşıyor” diyor. Bazı sahnelerden sonra ben de “Gerçekten bir insan bu kadarını yapabilir mi” diye düşünüyorum.

Aslıhan Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler'in Merve için neler söyledi neler? 7

‘Her insanın karanlık odası var’

“Kadın kadının kurdudur” diyenlere katılıyorsunuz o zaman?

– İnsan insanın kurdudur. İnsanlar çıkar için birbirlerine kötülük yapabiliyor. Hatta akrabalarına bile! Hayatta bazen insana dair hiçbir şey beni şaşırtmıyor.

Aslıhan Gürbüz’ün röportajının devamını okumak için TIKLAYIN