Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Gürbüz’den Burcu Biricik’e övgü dolu sözler! Paylaşım bir tesadüfü de ortaya çıkardı!

Aslıhan Gürbüz’den Burcu Biricik’e övgü dolu sözler! Paylaşım bir tesadüfü de ortaya çıkardı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Aslıhan Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler dizisinden iki yıl sonra Kırmızı Oda dizisiyle ekrana gelmişti. Oyuncu, tv8’de yayınlanan dizide hayat verdiği Kumru ile izleyenleriyle hasret giderdi bir süre. Oyunculuğu ile yine çok konuşturan bir performansa imza attı.

Uzun süre kimsenin unutamayacağı Kumru karakteriyle Gürbüz, yaklaşık 3 ay boyunca dizide yer aldı. Şimdilerde tekrar yaşadığı Ayvalık’a dönen oyuncu, dinlenmek için de bir süre önce Bursa’ya gittiğini instagram paylaşımlarında gösterdi.

Aslıhan Güner, Kırmızı Oda’nın bir başka konuşulan karakteri Boncuk’a hayat veren Burcu Biricik’e güzel bir jest yaptı. Şimdilerde Camdaki Kız dizisi ile konuşulsa da bir yandan da Netflix’teki dizisi Fatma ile gündemden inmeyen Biricik, övgü dolu yorumlar alıyor.

Aslıhan Gürbüz'den Burcu Biricik'e övgü dolu sözler! Paylaşım bir tesadüfü de ortaya çıkardı! 9

Otistik bir çocuk annesi, temizlikçi Fatma’nın, hayatının bir anda değişmesi ve yaşadığı korkunç olaylar sonrasında da bir seri katile dönüşmesinin anlatıldığı dizide Burcu Biricik’in oyunculuğu çok konuşulmakta.

Dizi aylar önce çekilmişti ama Netflix’te henüz yeni yayınlandı. Bu diziden sonra Biricik Kırmızı Oda’da oynadı. Aslıhan Gürbüz ise Fatma dizisinde Biricik’e ve yine Kırmızı Oda’nın oyuncularından ve Fatma’da da rol alan Gülçin Kültür’e güzel bir jest yaptı.

Aslıhan Gürbüz'den Burcu Biricik'e övgü dolu sözler! Paylaşım bir tesadüfü de ortaya çıkardı! 10

Gürbüz, Biricik’e “Kalbine, emeğine, o güzel gözlerine bin sağlık” notuyla mesaj gönderirken, Fatma’daki rolüyle dikkatleri çeken bir diğer isim Gülçin Kültür’e de “Seni yerim” diyerek sevgilerini iletti.

Aslıhan Gürbüz'den Burcu Biricik'e övgü dolu sözler! Paylaşım bir tesadüfü de ortaya çıkardı! 11

Bilindiği gibi Gülçin Kültür, Kırmızı Oda dizisinde Doktor Hanım’ın asistanı Tuna rolünde. Oyuncu, Kırmızı Oda’da Burcu Biricik ve Aslıhan Gürbüz’le de oynadı. Gürbüz, Fatma dizisinde de birlikte rol alan Biricik ve Kültür’ün sonrasında Kırmızı Oda’da buluşmaları tesadüfünü de bu paylaşımıyla bilmeyenlere aktarmış oldu…