Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Gürbüz’ü delirttiler!! Ufak Tefek Cinayetler’in Merve’si paylaşımlarına son verdi!

Aslıhan Gürbüz’ü delirttiler!! Ufak Tefek Cinayetler’in Merve’si paylaşımlarına son verdi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Star Tv’de ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki Merve karakteriyle gündemde olan Aslıhan Gürbüz, hasta yatağında sosyal medyadan bir kampanya başlatmıştı.

Gürbüz, fıtık ameliyatı olmuş ve bir süredir evinde dinleniyordu. Bu süre içerisinde sosyal medya hesabını faydalı bir işe ayıran Aslıhan Gürbüz’ü ne yazık ki hayranları çileden çıkardı!

Ünlü oyuncu, çarşamba günleri kaybolan ya da yuva aranan hayvanlarla ilgili mesajları paylaşıyordu.

Çok basit bir isteği vardır Gürbüz’ün, bu tür bir duyuru yapmak isteyenlerden bir fotoğrafın üzerine kaybolan kedi veya köpekle ilgili bir iki bilgi ve iletişim adresi istiyordu.

Ancak Aslıhan Gürbüz’ün bu iyi niyetli çabasını izleyiciler suistimal etmeye başladı.

Gürbüz, hasta yatağında bu istekler arasında uygun olanları ayırmaya çalışırken hayli zaman harcadığını ve o gün mesajları okuduğunu bilen kimi takipçilerinin olmadık mesajlarını okumak zorunda kaldığını ve tahammülünün kalmadığını belirterek artık bu paylaşımları üzülerek yapamayacağını belirtti.

Aslıhan Gürbüz'ü delirttiler!! Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si paylaşımlarına son verdi! 7

Instagram hesabından bir at ile çekilmiş fotoğrafını paylaşarak durumu anlatan Aslıhan Gürbüz, şu satırları yazarak bundan sonra üstüne sorumluluk aldığı paylaşımları yapmayacağını duyurdu:

“Merhaba ??‍♀️
Tatil boyunca her “çarşamba” yardıma ihtiyacı olan hayvanlarla ilgili paylaşım yapacağıma söz vermiştim. Tatil bitti ben sözümü yerine getirmeye devam ettim, bu son çarşamba, artık niyetine ulaşırken çabalamak zorlayıcı bir hal aldığından, çarşamba günleri paylaşım yapmak için mesajlarımı okumak istemiyorum.
Zorlayıcı bir hal alıyor çünkü bir kaç kişi dışında kimse olması gereken mesajı atmıyor. (Bir fotoğrafın üzerine yazılmış bilgiler gibi basit bir isteğim vardı)
Zorlayıcı bir hal alıyor çünkü nasıl olsa çarşamba günleri mesaj okuyor diye, tüm tahammülleri zorlayacak mesajlar o gün atılıyor.
Zorlayıcı bir hal alıyor çünkü insanın günde 100 lerce mesaj arasından gerçekten ihtiyacı olanı araması durumu artık asab bozuyor.
Yani özetle, ben bu “çarşamba” günü son kez verdiğim sözü tutuyor, zaten vadesi çoktan dolan bu sorumluluğu affınıza sığınarak sonlandırıyorum ??‍♀️”