Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Gürbüz’ün Masumlar Apartmanı’na gelişi seyirciyi sevindirdi!

Aslıhan Gürbüz’ün Masumlar Apartmanı’na gelişi seyirciyi sevindirdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı, çok uzun süredir özlenen bir oyuncu olan Aslıhan Gürbüz’ü kadrosuna kattı. Gürbüz dizide Ceylan karakterini canlandıracak. Gürbüz’ün gelişi, Melisa Şenolsun’a bir türlü ısınamayan izleyiciyi heyecanlandırdı.

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu’nun yer aldığı Masumlar Apartmanı geçen sezon sonunda Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılığıyla sarsılmıştı. Dizinin baş karakterlerinden İnci’yi canlandıran Abdullah’ın ayrılığı hikayede büyük bir boşluk yaratmıştı.

Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılığının ardından diziye genç oyuncu Melisa Şenolsun girdi. Atiye dizisinde canlandırdığı Cansu karakteriyle yıldızı parlayan genç oyuncu dizide, Han’ın hayatına giren Rüya isimli bir üniversite öğrencisini canlandırıyor.

Aslıhan Gürbüz'ün Masumlar Apartmanı'na gelişi seyirciyi sevindirdi! 10

Ancak izleyici, Melisa Şenolsun’un canlandırdığı Rüya karakterine bir türlü ısınamadı ve tepkisini sürekli olarak sosyal medyada dile getirdi. Hikayeye Han’ın eski nişanlısı Ceylan’ın girmesi ise izleyicide büyük bir heyecan yarattı.

Ceylan’ı canlandıracak ismin Aslıhan Gürbüz olacağı açıklandı. Aslıhan Gürbüz’ün Masumlar Apartmanı kadrosuna katıldığını öğrenen izleyici rahat bir nefes aldı. İzleyiciye göre Melisa Şenolsun, Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılığından sonra doğan boşluğu dolduramadı. Aslıhan Gürbüz ise bu boşluğu dolduracak çok başarılı bir isim.

Aslıhan Gürbüz, hayranlarının çok uzun süredir ekranda görmek için sabırsızlıkla beklediği bir isim. En son Kırmızı Oda dizisinin birkaç bölümüne konuk olan oyuncu, canlandırdığı Kumru karakteriyle kendisini hayranlarına bir gösterip gitmişti. Ancak şimdi uzun süreli olarak geri dönüyor.

Aslıhan Gürbüz’ün Masumlar Apartmanı kadrosuna dahil olmasıyla ilgili sosyal medyada paylaşılan bazı izleyici yorumlarını aşağıda görebilirsiniz.

Aslıhan Gürbüz'ün Masumlar Apartmanı'na gelişi seyirciyi sevindirdi! 11 Aslıhan Gürbüz'ün Masumlar Apartmanı'na gelişi seyirciyi sevindirdi! 12 Aslıhan Gürbüz'ün Masumlar Apartmanı'na gelişi seyirciyi sevindirdi! 13