Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Gürbüz’ün paylaşımı kafaları karıştırdı! Kırmızı Oda dizisinde Kumru veda mı ediyor?

Aslıhan Gürbüz’ün paylaşımı kafaları karıştırdı! Kırmızı Oda dizisinde Kumru veda mı ediyor?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin bir kaç haftadır hikayesi ile izleyenlerin yüreğini burkan karakteri Kumru oldu. Burcu Biricik’in oynadığı Boncuk, geçtiğimiz hafta veda etmişti. Sezon başından beri konuk oyuncuların rol aldığı hikayeler, izleyenleri ekran başına kilitlemekte. Taciz mağduru Kumru’nun hayat hikayesi de onlardan birisi oldu.

Çocukluğunda üvey babasının tacizine uğrayan ve sonrasında hayatı acılarla dolu olan Kumru, sonunda evlendiği kişiyle mutlu, sakin bir hayat sürerken, başına pek çok iş getiren eski sevgilisini görmüştü. O andan sonra travmaları gün yüzüne çıkan Kumru, yaşadıklarını ilk kez Doktor Hanım’a anlattı.

Dizinin takipçileri, Kumru karakterini kimi zaman göz yaşları içinde izlerken, karaktere hayat veren Aslıhan Gürbüz de bir kez daha başarılı oyunculuğu ile alkışlattı. Gürbüz, en son Ufak Tefek Cinayetler dizisinde oynamıştı. Sonrasında ise sağlık sorunları nedeniyle zor günler yaşamış ve Ayvalık’a yerleşmişti.

Bir kaç haftadır Kırmızı Oda’da oynayan Aslıhan Gürbüz’ün instagram hesabından yaptığı paylaşımlar, Kumru karakterinin artık hikayesinin bittiği izlenimini doğurdu!

Zira, yanında yakın arkadaşı olan Türk Müziği ve Tango yorumcusu Dilek Türkan ile arabayla Ayvalık’a gittiği anlaşıldı. Oyuncunun arkadaşlarıyla buluştuğu, pazara gittiği ve Ayvalık sokaklarında gezdiği fotoğrafları görenler, Kumru’nun çekimlerini bitirdiği tahminlerini yaptırıyor!

Bir kaç günlük mola da vermesi mümkün oyuncunun. Zira dizinin yönetmeni Cem Karcı’nın pazardan ısmarladıkları için de bir paylaşım yaptı!

Bu hafta yayınlanacak bölümde muhtemelen Kumru’nun hikayesinin bitip bitmediğini de göreceğiz! İşte Aslıhan Gürbüz’ün paylaşımları:

Aslıhan Gürbüz'ün paylaşımı kafaları karıştırdı! Kırmızı Oda dizisinde Kumru veda mı ediyor? 9

Aslıhan Gürbüz'ün paylaşımı kafaları karıştırdı! Kırmızı Oda dizisinde Kumru veda mı ediyor? 10

Aslıhan Gürbüz'ün paylaşımı kafaları karıştırdı! Kırmızı Oda dizisinde Kumru veda mı ediyor? 11