Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Astrolog Hande Kazanova, 2019 yılında aşk ve evlilikte en şanslı burçları açıkladı!

Astrolog Hande Kazanova, 2019 yılında aşk ve evlilikte en şanslı burçları açıkladı!

tarafından ker_def
2019’da Hangi Burçlar Evleniyor?

Ünlü Astrolog Hande Kazanova, burçlarla ilgili yorumlarıyla dikkat çeken bir isim.

Daha önceki kariyerinde dizi oyunculuğu da yapan, hatta Kurtlar vadisi dizisinde canlandırdığı Canan karakteriyle hafızalara yerleşen Hande Kazanova, 2013 yılından bu yana oyunculuk yapmıyor.

Son yıllarda astroloji konusunda kendisini bir hayli geliştiren Kazanova, televizyon ekranlarında da burç yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam etmekte.

Fox TV ekranında Memet Özer ile Mutfakta programına konuk olan Hande Kazanova, yemek yapıldığı sırada yaptığı burç yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Aşkta ve evlilikte 2019 yılının en dikkat çeken burçları hakkında Kazanova, şu bilgileri verdi:

“Gerçek anlamda bu sene aşkı yaşayacak burçlar, Aslan ve yükselen Aslan’lar…

Doğru ve sağlıklı ve aynı zamanda aşk dolu bir ilişki ve ilişkiden daha büyük fayda sağlamak için, evlilikle ilgili konular için, İkizler ve yükselen İkizler’in bu sene çok şanslı olduğunu söyleyebiliriz.

Başak ve yükselen Başak’lar için bu sene, özel hayatları ve aşk hayatlarında çok büyük sorumlulukların altına girecekler, onlar da tutulmalarla beraber bu noktada aşkın karşılarına geldiklerini görecekler.

Bu sene Başak’lar, Aslan’lar, İkizler ve tabii ki yuva kurmak anlamında, evlerinde daha fazla bolluğu, bereketi oldurmak anlamında, Terazi’ler de bunlardan faydalanacak.

Bu sene yükselen Terazi’ler, iddia ediyorum sosyal medyada en çok konuştuğumuz insanlar olacak. Sosyal medyayı iyi kullanın, bilgisayar alanını iyi açın. Çünkü şanslar fırsatlar ve girişimlerden gelecek. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama gibi…”