Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Astrolog Hande Kazanova’dan Nisan ayında acılar, sorunlar ve derin yaralar mesajı!

Astrolog Hande Kazanova’dan Nisan ayında acılar, sorunlar ve derin yaralar mesajı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile Nisan ayına dikkat çekti.

Kazanova, Nisan ayı boyunca Güney Ay Dügümü ile Plüton kavuşma halinde olacağını belirtip bu aya çok dikkat edilmesi gerektiği mesajını verdi

İşte Kazanova’nın dikkat çeken mesajları:

04 Nisan’da ve nisan ayı boyunca Güney Ay düğümü- Plüton la kavuşum halinde olacak. Plüton değişim ve dönüşümlerin gezegeni olarak, acılar, sorunlar ve derin yaralarla bağlantılıdır. Büyük transformasyonlar, acı verici değişimler Plüto’nun yönetimindedir. Güney Aydüğümü ise sonlanmalar, bitişler, bırakışları temsil eder. Bu ikilinin kavuşumu hayatın akışında ve gidişatında değişimleri hayatımıza taşıyacak. Uzun yıllardır dönüp, duran takılı plak gibi hayatımızda yinelenen durum ve olayların sonuna gelmiş bulunuyoruz!
.
#astroloji #nodes #lunarnodes #aydüğümleri #pluto #plüton #güneyaydüğümü #southnode #transformasyon #değişim #dönüşüm #karma #handekazanovaileastroloji #handekazanovana

Astrolog Hande Kazanova'dan Nisan ayında acılar, sorunlar ve derin yaralar mesajı! 7

HANDE KAZANOVA KİMDİR?

İzmir’de ilk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra, 1992 yılında İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü kazandı.

Hande Kazanova’nın oyunculuk ve sunuculuk serüveni, İstanbul’da bir üniversite öğrencisiyken, arkadaşı adına doldurduğu formla katıldığı Yeni Asır Fuar Blendax güzellik yarışmasında üçüncü oldu. Kazanova, 1993 yılında Star Güzellik yarışmasında 4. oldu. Ardından Japonya‘da yapılan Miss İnternatonial yarışmasında ilk ona girerek Türkiye’yi temsil etmiştir. TRT İstanbul Radyosunda tiyatroculuk dersleri alan Hande Kazanova 2000 yılında Kiss TV’de kendi adını taşıyan VJ Hande Kazanova programını sundu. Ekran yüzü olarak başarılı bir geçmişe sahip olan Hande Kazanova, daha sonra astrolojiye merak sardı. Aldığı eğitimle, başarılarına bir yenisini katan Kazanova, yakın geçmişte astroloji yazarı olarak hayranlarının karşısına çıktı.