Ana sayfa TV Programları Astrolog Nuray Sayarı, 30 Aralık Pazar günü Özlem Denizmen’le Kadınca’da

Astrolog Nuray Sayarı, 30 Aralık Pazar günü Özlem Denizmen’le Kadınca’da

tarafından ker_def

Özlem Denizmen’in, yaşama dair her şeyi “Kadın’ca” anlattığı programın 30 Aralık Pazar günü saat 10.00’da ekrana gelecek 82. bölümünde ünlü astrolog Nuray Sayarı konuklar arasında yer alıyor. Program Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak.

Haftanın ilk konuğu; tarifleriyle stüdyomuzun sohbetine lezzet katmaya geliyor. Ünlü Şef Memet Özer, yılbaşı sofraları için hem ekonomik, hem pratik hem de lezzetli tarifler veriyor. Özlem Denizmen bir yandan da ekonomi mezunu şeften mutfakta tasarrufun sırlarını öğreniyor.

Yeni yıla girerken yıldızlar ne diyor? 2019’da gezegenlerin hareketlerini yorumlamak için Astrolog Nuray Sayarı’yı davet ettik. Sayarı 2019’da burçları neler bekliyor tek tek anlatıyor, daha mutlu, başarılı, tasarruflu bir yıl için burçlara önerilerde bulunuyor.

Bu hafta da müziksiz olmaz diyor ve Rumeli Orhan ve Kemal kardeşleri ağırlıyoruz. İki kardeşin müziğin yanı sıra bir başka uzmanlık alanı ise altın. Kapalıçarşı’da yetişmiş kuyumcu kardeşlerle hem altın piyasasının nabzını tutuyor hem de eğlenceli ve bol enerji dolu şarkılarıyla yeni yılı karşılıyoruz.

Yeni yıl denince akla Noel Baba geliyor. Peki kimdir Noel Baba? Nerede doğmuş nerede yaşamıştır? Tüm bu soruların cevabını almak için Noel Baba’nın yaşadığı rivayet edilen Demre ilçesine bağlanıyoruz.

Bu hafta Özlem Denizmen’le Kadınca’nın vazgeçilmezleri tasarruf baskınları ve aile bütçe planlamalarında 2018 yılının en iyileri var. Geride bıraktığımız bu yılda Özlem Denizmen kimlerin kapılarını çaldı, kimlere tasarruf baskınları yaptı?

Yayın Günü: 30 Aralık Pazar

Yayın Saati: 10.00 – Yeni bölüm…