Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Astrolog Zeynep Turan’dan burç yorumları! Güneş tutulması hangi burcu etkileyecek?

Astrolog Zeynep Turan’dan burç yorumları! Güneş tutulması hangi burcu etkileyecek?

tarafından ker_def

Çağla ile Yeni Bir Gün programı 2018 yılının son günü olan 31 Aralık Pazartesi günü izleyicilerle Fox TV ekranında buluştu. Programın bugünkü bölümünün konuklarından birisi de Astrolog Zeynep Turan oldu.

Astrolog Zeynep Turan’dan burç yorumları! Güneş tutulması hangi burcu etkileyecek? Zeynep Turan, programda burçlarla ilgili yorumlarda bulundu. Videodan konuyla ilgili detayları izleyebilirsiniz.

“Çağla Şıkel ile Yeni Bir Gün” sağlıktan iyi beslenmeye, doğru alışverişten estetiğe, kadınlara yönelik tüm konular ele alınacak, son trendler, farklı ve detaylı bilgiler izleyiciyle paylaşılıyor.

Alanında uzman doktor ve estetisyenlerle gerçekleştirilecek sohbetlerle, kadınların sağlık ve güzellik konularında merak ettikleri tüm sorular en doğru isimlerden yanıt buluyor.

Ekran başındakilerin kolayca yapabilecekleri pratik, lezzetli, kolay ve sağlıklı yemek tarifleri stüdyoda canlı olarak anlatılacak. Bunların yanı sıra Çağla Şıkel; hayatınızı kolaylaştıracak, bütçe tasarrufu sağlayacak birbirinden sağlıklı, kaliteli ve önemli tüyolar vermekte.

“Çağla ile Yeni Bir Gün” hafta içi her gün 10.00’da canlı yayınla FOX’ta!