Ana sayfa Sinema Ata Demirer müjdeyi sosyal medyadan verdi! Çok konuşulacak bir proje geliyor!

Ata Demirer müjdeyi sosyal medyadan verdi! Çok konuşulacak bir proje geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu ve komedyen Ata Demirer, rol aldığı yapımlar kadar, hikayesine ve başrolüne imzasını attığı filmleriyle de çok konuşuluyor. Eyvah Eyvah, Olanlar Oldu, Hedefim Sensin, Niyazi Gül Dörtnala, Berlin Kaplanı filmleriyle başarı kazanan komedyen, yeni bir film için kolları sıvadı.

Burgazada’da yaşayan ve vaktinin büyük çoğunluğunu adada geçiren Ata Demirer, zaman zaman Ege’de yolculuğa çıkarak yeni filmleri için hem hikaye hem de mekan peşine düşüyor. Ata Demirer, son olarak 2019 yılında yayınlanan Jet Sosyete dizisinde rol almıştı.

Demirer, ardından ise Ata Demirer Gazinosu isimli bir gösteri ile sahneye çıkmıştı. Beğeni toplayan bu sahne çalışması, televizyon ekranlarından da yayınlanmış ve beğeni toplamıştı.

Pandemi sürecinde kendisini yeni projesine veren Ata Demirer, Bursa Bülbülü isimli bir sinema filminin hazırlıkları için uzun zamandır çalışıyordu. Demirer, sonunda filminin çekimlerine başladı…

Ata Demirer müjdeyi sosyal medyadan verdi! Çok konuşulacak bir proje geliyor! 8

Yapımcılığını BKM’nin  üstlendiği filmin kadrosunda Ata Demirer’in yanı sıra kadrosunda Cem Gelinoğlu, Tarık Pabuççuoğlu, Melek Baykal ve Özge Özacar da rol alıyor. Bursa Bülbülü, 1980’li yıllarda komedyenin doğup büyüdüğü Bursa’da geçen bir müzikal. Senaryosunu kendisinin yazdığı filmin çekimlerinden ilk kareleri de sosyal medya hesaplarından paylaştı Ata Demirer…

Ata Demirer müjdeyi sosyal medyadan verdi! Çok konuşulacak bir proje geliyor! 9

Ünlü Oyuncu, hikayesi kendisine ait olan filmde başrolde yer alıyor. Bu kez Erdek’te çekilen filmde Cengiz Sezen isimli bir karaktere hayat veriyor. İlk fotoğrafının yayınlanmasının ardından karakterin Recep İvedik’e benzetilmesine Şahan Gökbakar sosyal medyadan yanıt vermiş ve “Recep İvedik ikonik bir karakter olduğu için benzetilmesi normal. Benim için sorun yok. Ata değerli bir komedyen.Y olu açık olsun, inşallah gişesi de benzesin ama geçmesin tabi” yorumunu yaparken Ata Demirer de yanıt olarak “Ata Demirer ise “Çok kibarsın kardeşim benim sağol var ol Biz gideriz filmler kalır gönüller bir olsun sinemalar dolsun inşallah” mesajını iletti.