Ana sayfa Sosyal Medya Ata Demirer müjdeyi verdi! Bursa Bülbülü yakında seyircisiyle buluşacak!..

Ata Demirer müjdeyi verdi! Bursa Bülbülü yakında seyircisiyle buluşacak!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü komedyen Ata Demirer’in  çekimlerini geçtiğimiz yaz gerçekleştirdiği  Bursa Bülbülü filmi için geri sayım başladı.

Ata Demirer, sosyal medya hesabında filmin setinden bir video paylaşarak, “Yakında kavuşacağız” notunu düştü. Videoda Celil Nalçakan ile birlikte şarkı söyleyen ünlü komedyen film vizyona girmeden paylaşımıyla hayranlarını heyecanlandırdı.

Çekimleri Bursa’da gerçekleştirilen BKM yapımı Bursa Bülbülü filminin kadrosunda, Ata Demirer’e Melek Baykal, Celil Nalçakan, Toygan Avanoğlu, Seda Türkmen, Özge Özacar, Emre Şen, Aycan Koptur ve Seçil Mutluoğuz  ile birlikte şarkıcı Hakan Altun da eşlik ediyor.

Ünlü komedyenin filmini merakla bekleyen hayranları videonun altına yorum yağdırdı. Celil Nalçakan ise, “Çok şiddetli özledim be!” yorumunu yaptı. Ata Demirer ise Nalçakan’a “Geldim burdayım be!” yanıtını verdi

Ata Demirer’in senaryosunu pandemi döneminde yazdığı Bursa Bülbülü’nde 1980’lerde geçen bir Bursa hikayesi anlatılıyor. Ata Demirer filmde ‘Cengiz Sezen’ isimli bir karaktere hayat veriyor. Bursa Bülbülü, 1980’li yıllarda komedyenin doğup büyüdüğü Bursa’da geçen bir müzikal olacak.

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı film, 1980’lerde geçen bir Bursa hikayesini anlatacak. Bursa’da doğan, çocukluk ve gençlik dönemi 80’li yıllarda geçen oyuncunun film için geçmişine dair anılardan yola çıktığını tahmin etmek çok zor değil.