Ana sayfa Sosyal Medya Ata Demirer yepyeni bir projeyle geliyor! Hem de çok eğlenceli bir projeyle!

Ata Demirer yepyeni bir projeyle geliyor! Hem de çok eğlenceli bir projeyle!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ata Demirer hayranlarına müjde! Uzun süredir yeni bir yapımla karşımıza çıkmayan Demirer, yepyeni bir projeyle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

En son 2019 yılında çekilen Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminde rol alan Ata Demirer, yine aynı yıl Jet Sosyete dizisinde konuk oyuncu olarak ekrana gelmişti. Demirer, iki yıl sonra yeni filmiyle yeniden izleyicinin karşısına çıkacak.

Ata Demirer yepyeni bir projeyle geliyor! Hem de çok eğlenceli bir projeyle! 8

Ata Demirer’in yeni projesi bir film, adı Bursa Bülbülü. Oyuncu filmin çekimlerine yakında başlayacaklarını duyurdu.

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yapacağı film, 1980’lerde geçen bir Bursa hikayesini anlatacak. Filmin konusuyla ilgili ayrıntılı bir bilgi yok. Ancak Bursa’da doğan, çocukluk ve gençlik dönemi 80’li yıllarda geçen oyuncunun film için geçmişine dair anılardan yola çıktığını tahmin etmek çok zor değil.

Ata Demirer yepyeni bir projeyle geliyor! Hem de çok eğlenceli bir projeyle! 9

Hülya Koçyiğit’in Film Gibi Hayatlar programına konuk olan Ata Demirer, burada filmle ilgili yaptığı filmin hikayesini pandemi döneminde yazdığını söylemişti.

Ata Demirer son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bursa Bülbülü’nün senaryosunu bitirdiğini ve çekimlere başlanacağını duyurdu.