Ana sayfa Sosyal Medya Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin’in Kafalar Karışık klibi büyük ilgi gördü!

Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin’in Kafalar Karışık klibi büyük ilgi gördü!

tarafından ker_def

“Kafalar Karışık” adlı ilk sinema filmiyle seyirciyle buluşmaya hazırlanan sosyal medya fenomenleri Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin “Kaşık” şarkısıyla sevenlerine filmden önce sürpriz yaptı. Eypio’nun film için yaptığı şarkının video klibi bugün ILS Vision Music etiketiyle yayınlandı.

Yapımını ILS Vision’un, yönetmenliğini Yücel Yolcu’nun üstlendiği, başrollerinde sosyal medya fenomenleri Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin’ in yer aldığı, usta oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken aksiyon komedi filmi “Kafalar Karışık” 7 Aralık Cuma günü vizyona giriyor.

HEM HALAY ÇEKTİLER HEM DE HİPHOP YAPTILAR!

Yayınlanan video klipte Kafalar Karışık filminin başrol oyuncuları Eypio ile birlikte yer aldı. Söz ve müziği Eypio’ye ait olan “Kaşık” adlı şarkının video klibinin yönetmenliğini Tankutay Doğu, görüntü yönetmenliğini ise Ersin Gök üstlendi. Şarkı, eğlenceli sözleri ve renkli klibiyle kısa sürede büyük beğeni topladı.

2015 yılında kurdukları “Kafalar” grubuyla Youtube’da yayınladıkları kendilerine has videolarla milyonlara ulaşan Bilal Hancı, Fatih Yasin ve Atakan Özyurt ‘un ilk sinema filmi ‘Kafalar Karışık’ ın kadrosunda ayrıca Metin Akpınar, Cihan Ünal, Güven Kıraç, Erkan Can, Perihan Savaş, Funda Arar, Feride Hilal Akın, Erhan Yazıcıoğlu, Ruhi Sarı, Burak Tamdoğan, Selahattin Taşdöğen, Zuhal Yalçın ve Hakan Tunçbilek rol alıyor.

Filmin konusu; Atakan, zengin sevgilisi Buse’nin, dedesi kızı vermeyince çareyi Buse’nin yıllardır kayıp olan öz babasını bulup kızı ondan istemekte bulur. Kadim dostları Fatih ve Bilal de elbette bu serüvende ona eşlik edeceklerdir.