Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Atalay Demirci, örgüt ile ilgili her şeyi tek tek anlattı

Atalay Demirci, örgüt ile ilgili her şeyi tek tek anlattı

tarafından ker_def

atalay-demirci1

ATALAY DEMİRCİ’NİN İFADESİNDE İTİRAFLAR

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi soruşturması kapsamında tutuklanan komedyen Atalay Demirci, emniyetteki ifadesinde, bir televizyon kanalında yayınlanan yarışma programını kazanmasında, “Kendisi için oy kullanan örgüt mensuplarının payı olduğunu düşündüğünü” söyledi.

FETÖ’nün darbe girişiminin ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında tutuklanan Demirci, emniyette verdiği ifadesinde, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile tanıştığını itiraf ederek, örgüt ile irtibatını anlattı.

İfadesinde, 1976 yılında Ankara’nın Nallıhan ilçesinde doğduğunu, 3 yaşında babasını kaybettiğini, annesi tarafından terk edildiği için 9 yaşına kadar kendisine amcasının baktığını anlatan Atalay Demirci, daha sonra amcası tarafından Amasya Yetiştirme Yurdu’na yerleştirildiğini söyledi.

1995’te Bayındırlık ve İskan Bakanlığında memur olarak göreve başladığını, 1996’da kanser olduğunu öğrenmesinin ardından 2 yıl tedavi gördüğünü belirten Demirci, memurluk “sıkıcı” geldiği için sahne hayatına atıldığını ifade etti.