Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Atalay Demirci, örgüt ile ilgili her şeyi tek tek anlattı

Atalay Demirci, örgüt ile ilgili her şeyi tek tek anlattı

tarafından ker_def

acunilicali-atalaydemirci

– Twitter hesabının hacklenmesi

Atalay Demirci, Hakan Şükür ve Enes Kanter ile sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yazışmalara ilişkin sorulara ise şu cevapları verdi:

“Hakan Şükür ve Enes Kanter ile yaptığım yazışmalar, ‘benim örgüt içerisinde bir faaliyette bulunduğum’ algısı oluşturularak internete servis edildi. Kullanmış olduğum telefonuma abuk subuk, tehdit ve hakaret dolu mesajlar aldım. O andan sonra bana bir kötülük yapabileceklerini düşünerek, Beysukent’te bulunan polis merkezine giderek suç duyurusunda bulundum. Hatta yıllardır tüm arkadaşlarımı kaydettiğim numaramı ve telefonumu değiştirme ihtiyacı hissettim.”

Devlete ve millete ihanet etmediğini belirten Demirci, aralarında Şükür, Kanter, Fetullah Gülen’in yeğeni Kemal Gülen ile Ekrem Dumanlı’nın da bulunduğu, tanıdığı kişilerin isimlerini verdi.

Atalay Demirci, “Zamanında bu insanlarla, örgüt mensubu değil de bir hayırlı iş yapan grup olarak bildiğim için aynı safta göründüm ve çalıştım. Şu an bu düşüncelerimin yanlış olduğunun farkındayım. Bugüne kadar onlarla geçirdiğim her anım yüzünden büyük bir pişmanlık ve üzüntü duymaktayım.” diye konuştu.