Ana sayfa Dizi Haberleri Türk vatandaşlığına geçen Jessica May için kaçırılmayacak çok özel bir dizi teklifi!

Türk vatandaşlığına geçen Jessica May için kaçırılmayacak çok özel bir dizi teklifi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni Gelin isimli diziyle birlikte dizi sektöründe adını duyuran Jessica May, önceki ay Türk vatandaşlığına geçerek de hayalini gerçekleştirmiş ve büyük bir sevinç yaşamıştı. Türkiye’yi ikinci evi gibi gören ve hayatını burada sürdürme kararı veren oyuncu, yeni projeler için de görüşmelerini sürdürüyor.

Jessica May, Yeni Gelin’den sonra Maria ile Mustafa isimli diziyle ekranda yer almıştı. Şimdi de oyuncuya bir dönem dizisinden teklif gitti. Payitaht Abdülhamid dizisinin senaristi olan Uğur Uzunok’un hem yapımcısı hem de senaryo yazarlarından olduğu yeni dizi için yoğun bir çalışma yapılıyor. Jessica May’in Türkiye’nin tarihine ve kültürüne olan merakı düşünüldüğü zaman bu yeni dizi teklifinin onun adına çok özel ve kaçırılmayacak bir fırsat olduğu da gözüküyor.

Balkan Ninnisi olarak ilk başlarda ifade edilen bu yeni dizide önemli oyuncular bir araya geldi… Erdal Özyağcılar da 2009 yılında final yapan Elveda Rumeli dizisinden yıllar sonra benzer bir projenin başrolü oldu.

Türk vatandaşlığına geçen Jessica May için kaçırılmayacak çok özel bir dizi teklifi! 14

Jessica May’ın de bu dizinin kadın başrolü olarak düşünüldüğü ortaya çıktı. Ünlü oyuncuya böyle bir rol çok yakışacaktır ve hayranları da bu gelişmeden memnun. Jessica May’ın teklife ne yanıt verdiği henüz bilinmiyor ama dizinin hazırlıkları da son aşamaya geldi…

Kadrosunda; Özlem Türkad, Emre Bey, Gözde Çığacı, Süleyman Kara, Hakan Boyav, Kaan Turgut, Deniz Gürkan, Sarp Bozkurt gibi isimlerin de bulunduğu yeni dizinin Eylül ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Çekimleri Makedonya’da yapılacak dizinin ekibi bir süredir bu ülkede mekan seçimleri yapıyordu. Üsküp’te konaklayacak olan dizinin ekibi Osmanlı İmparatorluğu’nun son dönemlerinde kaybedilen Balkan topraklarındaki geçmişin hatıralarını yeniden diriltmeye çaba harcayacak.