Ana sayfa Dizi Analiz Ateş Kuşları 10. bölüm analizi; Gülayşe babasıyla ilgili gerçeği öğrenmeye doğru!

Ateş Kuşları 10. bölüm analizi; Gülayşe babasıyla ilgili gerçeği öğrenmeye doğru!

tarafından ker_def

atv’nin sevilen dizisi Ateş Kuşları, onuncu bölümüyle yoğun ilgi gördü. Ateş Kuşları’nın onuncu bölümünün finalinde Gülayşe’nin televizyonda Nizam’ı görmesi geceye damgasını vurdu. Dizi, Ateş Kuşları etiketiyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

Ateş Kuşları, 10. bölümüyle tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde reytingler alan dizi, AB ve ABC1 gruplarında ise ortalamanın altında oranlar elde etti. Ateş Kuşları’nın 10. bölümünde neler oldu?

Çatal, Zümrüt’ün Barbaros’u yaralamaktan dolayı gözaltında olduğunu ve Vefa’nın cesedinin Zümrüt’ün benzinliğinin arkasından çıktığını öğrendi. Çatal; Barbaros’a, Vefa’nın cinayetini Zümrüt’e yıktığını, Lara Eyüboğlu’nu bulup öz babasından sakladığını ve Lara’yı tavladığını söyledi. Barbaros ise bu duruma çok öfkelenerek Çatal’a Gülayşe’yi nereden tanıdığını sordu. 23 sene önce Gülayşe’nin kendisine satıldığını söyleyen Çatal’a Barbaros defalarca kimin sattığını sorsa da yanıt alamadı.

Gülayşe, çevresindeki sır çemberinden habersiz Barbaros’la kimsesiz çocuklara yardım edip onlarla beraber iftar yapmanın hayalini kurdu. Gülayşe, Barbaros ve çocuklar hep birlikte yemek yerken izledikleri televizyonda “Kayıp Var Aranıyor” programında Nizam Eyüboğlu’nu 23 yıl önce öldürülen eşi Bahar ve kayıplara karışan kızı Lara’yı anlatırken gördüler.

Nizam, kızına şu sözlerle seslendi: “Olanları gören bilen varsa… O vakit korkup sustuysa, şimdi konuşmanın tam vakti. Peygamber Efendimiz haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır demiş… Kızım, gözlerin aynı anneninki gibiydi.” O sırada programın sunucusu, 23 sene önce Bahar ve bebek Lara’nın fotoğrafını ekrana yansıttı. Nizam; bu mübarek Ramazan gününde tek duasının kızını bulmak olduğunu gözyaşları içinde söyledi. O anları televizyondan izleyen Gülayşe, babasının Nizam olduğunu öğrenecek mi?

Dizinin 11. yeni bölümde Gülayşe’nin gerçeklere doğru adım adım yürüyüşünü izleyeceksiniz. İşte yeni bölümden ilk fragman:

Yapımı Mehmet Bozdağ’a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’e ait; yönetmenliğini Bülent İşbilen’in yaptığı Ateş Kuşları’nın başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik paylaşırken