Ana sayfa Dizi Fragmanları Ateş Kuşları dizisi 5. bölümde tüm gerçekler ortaya mı çıkacak?

Ateş Kuşları dizisi 5. bölümde tüm gerçekler ortaya mı çıkacak?

tarafından ker_def

atv ekranlarında sezonun en iyi açılışını yapan ve seyirciden yoğun ilgi gören ‘Ateş Kuşları’, 24 Şubat Cuma 20.00’de ekrana gelecek 5. Bölümüyle nefesleri kesecek. Ateş Kuşları’nda Çatal, Köksüzler’in peşine düşerken Gülayşe de Barbaros için ağabeyi Ali’yi karşısına alıyor. Zıpkın ise Gülayşe’yi babasına kavuşturmak için Köksüzler yeminini bozmaya niyetlidir.

Gülayşe, Çatal’dan çaldığı paralarla tüm çocuklara yardım etmekte kararlıdır. Gülayşe’nin bu inadını gören Ali öyle bir çözüm bulur ki Gülayşe’nin hayallerini de yakar. Ama artık çok geçtir. Çatal parasını bulmak için Köksüzler’in peşine düşer. Ateş Kuşları’na her zamankinden daha yakındır.

ZIPKIN, NİZAM’A TÜM GERÇEKLERİ ANLATACAK MI?

Zıpkın, Ali’den gizli Mercan’la girdiği köşk sarmalında Köksüzler yeminini bozmaya hazırdır. Yeter ki Gülayşe babasına kavuşsun! Yoksa Zıpkın, Ali’yi yakıp Nizam’a tüm gerçekleri anlatacak mıdır?

GÜLAYŞE, BARBAROS İÇİN ALİ’Yİ KARŞISINA ALIYOR

Barbaros, evsiz kalan Gülayşe’nin bu soğukta sokaklarda kalmasına göz yummaz. Gülayşe’ye yardım etmek ister ama Ali, Barbaros’un karşısına dikilir. Gülayşe, bu kez aşkı için Ali’nin hedefindedir.

GEÇMİŞİN YARALARI

Geçmişte; Zıpkın ve Kara, Gülayşe’yi yaşatmak için elinden geleni yapar. Sokaklarda Mercan ve Ali olmadan Gülayşe’ye sahip çıkmak hiç de kolay olmayacaktır.

Yapımı Mehmet Bozdağ’a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’e ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Gökhan Ayiz otururken dizinin başrollerinde; İlayda Alişan (Gülayşe), Hande Soral (Mercan), Burak Tozkoparan (Barbaros), Görkem Sevindik (Ali) rol alıyor.