Ana sayfa Dizi Fragmanları Ateş Kuşları dizisi 9. bölümde Gülayşe, Barbaros’un sırrını öğrenmeye yaklaşıyor!

Ateş Kuşları dizisi 9. bölümde Gülayşe, Barbaros’un sırrını öğrenmeye yaklaşıyor!

tarafından ker_def

atv ekranlarının sevilen dizisi ‘Ateş Kuşları’, 24 Mart Cuma 20.00’de ekrana gelecek 9. Bölümüyle nefesleri kesecek. Ateş Kuşları’nda Gülayşe; Zümrüt’e karşı gelirken, Sabit ise Barbaros’un polis olduğunu öğrenir.

Öte yandan, Gülayşe ve Barbaros ilk yemeklerini yiyeceklerdir. Gülayşe, Barbaros’un polis olduğu gerçeğini öğrenecek midir?

GÜLAYŞE, ZÜMRÜT’ÜN KARŞISINA DİKİLİYOR!

Gülayşe, ailesini Çatal’dan korumak için kendini yakmaya kalksa da ne Ali ne de Barbaros buna izin vermez. Gülayşe, Ali katil olmasın diye Zümrüt’ün karşısına bu kez kendisi dikilir. Elindeki keskin bıçak ya Zümrüt’e ya da kendine dönecektir. Zümrüt, Çatal’a Ateş Kuşları’nın yerini söyleyecek mi?

GÜLAYŞE VE BARBAROS’UN İLK YEMEĞİ

Gülayşe, nihayet ilk yemeğinde âşık olduğu Barbaros’un karşısındadır.

BARBAROS’UN BÜYÜK SIRRI ORTAYA MI ÇIKIYOR?

Barbaros, Çatal’ın oyunundan kurtulmaya çalışırken Sabit, Barbaros’un büyük sırrını öğrenir. Barbaros polistir! Peki Gülayşe, Barbaros’un bu sırrını öğrenecek mi? Aşkına kavuştuğunu zannederken bu yalan ortaya mı çıkacak?

KÜÇÜK SABİT, ANNESİYLE KARŞI KARŞIYA!

Geçmişte ise Köksüzler’i büyük bir imtihan bekler. Sabit sokaklarda annesiyle karşılaşır. Yoksa Köksüzler için yeni bir hayat mı başlayacaktır?

Yapımı Mehmet Bozdağ’a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’e ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Gökhan Ayiz otururken dizinin başrollerinde; İlayda Alişan (Gülayşe), Hande Soral (Mercan), Burak Tozkoparan (Barbaros), Görkem Sevindik (Ali) rol alıyor.