Ana sayfa Dizi Haberleri Ateş Kuşları dizisi hayranlarının merakla beklediği o sahnelere çok az kaldı!

Ateş Kuşları dizisi hayranlarının merakla beklediği o sahnelere çok az kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Ateş Kuşları dizisinde İlayda Alişan ile Burak Tozkoparan arasındaki güçlü partnerlik görüntüsü izleyicilerin de hikayeyi daha fazla önemsemesine neden oluyor.

Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti gibi iki etkili dizinin karşısına çıkan ve çok da iyi reytingler alarak başarılı olacağını ortaya koyan Ateş Kuşları dizisinin çok etkileyici bir hikayesi var. Bu hikaye kurgusu içinde Gülayşe karakterini canlandıran İlayda Alişan’a gösterilen ilginin de katlanarak artmakta olduğunu söyleyelim.

Sosyal medyada genç oyuncuya hayranlıklarını ifade eden çok sayıda izleyici, onun ortaya koyduğu performanstan memnun. Burak Tozkoparan ile İlayda Alişan ikilisinin çok iyi bir dizi çifti olduğu değerlendirmesini da yapan izleyiciler, Gülayşe ile Barbaros arasında yaşanacak olan aşkı da heyecanla bekliyor.

Ateş Kuşları dizisi hayranlarının merakla beklediği o sahnelere çok az kaldı! 8

Barbaros’un Gülayşe için ölümü bile göze aldığını söyleyeceği 6. yeni bölüm yine çok heyecanlı geçecek. Barbaros “Ya öldür ya da Gülayşe’nin yanında olmama izin ver” diyerek kadar yürekli çıktı.

Burak Tozkoparan’ın da Barbaros karakterine çok yakıştığını ve İlayda Alişan ile iyi bir uyum yakaladığını söyleyebiliriz.

Ateş Kuşları dizisinde izleyiciler heyecanla Barbaros ile Gülayşe karakterlerinin aşkına yönelik sahneler görmek istiyor.

Ateş Kuşları dizisi hayranlarının merakla beklediği o sahnelere çok az kaldı! 9

İşte bu sahnelerin ilk izlerini 3 Mart Cuma akşamı yayınlanacak olan 6. yeni bölümde bulacaksınız.

Fragmanda, “Böyle bakmasan olmaz mı, tırsıyom azıcık” diyen Gülayşe’nin sesinin tonu bile izleyenleri etkiledi.

“Aşk insana her şeyi yaptırır” sözünün anlam kazandığı Ateş Kuşları dizisinin sevenleri, her yeni bölümü sabırsızlıkla beklediklerini belirtiyor.

Bu merak ve yüksek ilginin dizinin reytinglerinin de çok iyi gelmesine yol açtığını söylemek gerekiyor.