Ana sayfa Dizi Haberleri Ateş Kuşları dizisi ile atv yine aynı stratejisi ile milyonları etkileyecek!

Ateş Kuşları dizisi ile atv yine aynı stratejisi ile milyonları etkileyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ateş Kuşları isimli yeni atv dizisi çok farklı bir hikaye kurgusu ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 2023 yılında ilk bölümleri yayınlanması beklenen dizinin yapımcısı Bozdağ Film. Bugüne kadar önemli projeler hazırlayan yapım şirketinin Kuruluş Osman dizisi de yine aynı kanalda yayınlanmaya devam ediyor. Geçen sezon çok büyük umutlarla ekrana getirilen Destan ise yaz döneminde final bölümü ile son kez izleyicisi ile buluşmuştu.

Ateş Kuşları işte tamamlanan Destan dizisinin ekibinin katkılarıyla oluşturuldu ve başrollerinde de İlayda Alişan, Hande Soral ile Görkem Sevindik bulunuyor. Dizinin yayını için geri sayım başlatıldı ve çok yakında ekranda yer alacağı da anlaşılıyor. Yayınlanan fragmanları ile büyük bir duygu yüküyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizi, aynı zamanda umut ışığı da yakacak.

Ateş Kuşları dizisi ile atv yine aynı stratejisi ile milyonları etkileyecek! 9

atv ekranının genel dizi stratejisi dramı yüksek ve ekran başındakileri ağlatma hedefiyle yola çıkılan senaryolar oluyor: Bu da daha çok tüm kişiler izleyici kategorisindeki seyircileri derinden etkiliyor. atv yine benzer bir strateji ile çok duygusal bir hikaye hazırladı.

Dizinin içinde sokaktan gelen çocukların çöpte buldukları bir çocuğa sahip çıkarak onu büyütmeleri ve sevgi dolu ortam sunmaları da dikkat çekecek. Bir yanda umut ışığı, diğer tarafta yoğun duygularla izleyenlerin yüreğini yakacak sahneler ile Ateş Kuşları, 2023 yılında atv’nin çok iyi reytingler beklediği bir yapım olacak.

Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Bozdağ Film imzalı ‘Ateş Kuşları’ dizisinin birinci bölüm ilk tanıtımı yayınlandı. Merakla beklenen ‘Ateş Kuşları’ için geri sayım başladı. Yayınlanan tanıtımları ile beklentiyi adım adım yükselten, sıcak ve samimi dünyasıyla atv ekranının çok konuşulacak yeni yapımı ‘Ateş Kuşlar’nın birinci bölüm ilk tanıtımı yayınlandıktan kısa süre sonra sosyal medyada gündem olarak binlerce yorum ve yoğun övgü aldı.

Ateş Kuşları dizisi ile atv yine aynı stratejisi ile milyonları etkileyecek! 10

EVİMİZ YOK ÇATIMIZ GÖK

Farklı hikayesi ile dikkat çeken ve seyircinin büyük bir heyecanla beklediği dizinin hikayesi ise şöyle: Riva yakınlarında derme çatma bir işletme: Ateş Kuşları Mola Yeri. Yazın tatilcilere köfte ekmek satıp araba yıkama hizmeti veriyorlar, kışın kamyonculara çorba verip lastikçi işletiyorlar. Beş kardeş, gece gündüz çalışıp geçinmeye çalışıyorlar.

Ama gerçekte bu aile çok büyük bir sır saklıyor. Çocukluklarından beri bir cinayetin gölgesinde yaşıyorlar, sırlarını ve çok bağlı oldukları ailelerini korumaya çalışıyorlar. Onlar aslında kardeş değil, kendilerine Köksüzler diyen beş sokak çocuğu. Kimlikleri bile yok. Onları dilendiren dilenci çetesinin reisinden kaçmışlar, yıllarca sokağı ev, göğü çatı bilerek hayatta kalmaya çalışmışlar.

Ama şimdi, çok zor şartlarda kurdukları mütevazı hayatları tehdit altında. Ateş Kuşları, gözbebekleri Gülayşe’lerinin mutluluğuyla tüm ailenin yıkımı arasında bir seçim yapmak zorundalar…

Ateş Kuşları dizisi ile atv yine aynı stratejisi ile milyonları etkileyecek! 11

Yapımı Mehmet Bozdağ’a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’e ait; yönetmenliğini Benal Tairi’nin yaptığı ‘Ateş Kuşları’nın oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler de bulunuyor: “Nizam Namidar, Ahmet Saraçoğlu, Boncuk Yılmaz, Gonca Cilasun, Erdem Şanlı ve Emir Çubukçu.” Merakla beklenen ‘Ateş Kuşları’ çok yakında atv ekranında seyirciyle buluşacak.