Ana sayfa Dizi Haberleri Ateş Kuşları dizisinde gençler ile tecrübeli oyuncuların sinerjisi başarıyı getirdi!

Ateş Kuşları dizisinde gençler ile tecrübeli oyuncuların sinerjisi başarıyı getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Cuma akşamlarının beğeni toplayan Ateş Kuşları dizisi, iyi reytingler alarak yoluna emin adımlarla devam ediyor. Dizinin setinde ise oyuncuların ekip bilinci hızlı bir şekilde oluştu. Bir aile ortamı haline gelmeye başlayan sette, hem tecrübeli isimler hem de genç oyuncular bir arada bulunuyor.

Dizinin deneyimli oyuncularından olan Ahmet Saraçoğlu, “Hem küçük çocuklarımızla hem bütün genç kadroyla çalışmak çok keyifli. Setimiz de gayet güzel gidiyor. Her anlamda uyum içindeyiz” diye konuştu.

Gençlerle çalışmanın kendisi için de çok güzel bir şey olduğunu ifade eden Gonca Cilasun da ekipteki çocukların ve genç oyuncuları çok başarılı bulduğunu ifade etti .”Çok yüksek enerjileri var, hepsi birbirinden güzel” ifadesini kullanan Cilasun, onlara bakınca kendisini çok iyi hissettiğini söyledi.

Dizinin ekibinde yer alan Serkan Ercan da küçük çocuklar ve gençlerle birlikte çok iyi bir ekip oluşturulduğuna değindi. Oyuncu, “Set ekibi yani herkes çok güzel, çok keyifli bir ekip. Kalabalık olduğu zaman sıkıntı olur, gerginlik olur, her şey organize olamaz. Ama burada keyifli ve güzel gidiyor” inşallah böyle devam eder” açıklamasında bulundu.

Ateş Kuşları dizisinde gençler ile tecrübeli oyuncuların sinerjisi başarıyı getirdi! 7

Dizide yer alan bir başka tecrübeli oyuncu Boncuk Yılmaz da çok uyumlu bir ekip olduklarını anlattı. Oyuncu, “Çok güzel geçiyor, çok rahat çalışıyoruz. Harika bir ekip oldu, birbiri ile çok uyumlu. Herkes hikayesinden ve karakterinden benim kadar mutlu ve keyif alarak çalışıyor” dedi.

Boncuk Yılmaz en son Netflix’te yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Zeytin Ağacı isimli dizide öne çıkmıştı. Tecrübeli oyuncu şimdi de Ateş Kuşları dizisiyle hayranlarının karşısında bulunuyor.

Ateş Kuşları dizisinin başrollerinde İlayda Alişan, Görkem Sevindik, Hande Soral, Erdem Şanlı ile Burak Tozkoparan yer alıyor.