Ana sayfa Dizi Haberleri Ateş Kuşları dizisinin ilk fragmanı, başrol İlayda Alişan’ın sözlerini doğruladı!

Ateş Kuşları dizisinin ilk fragmanı, başrol İlayda Alişan’ın sözlerini doğruladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında çok yakında yeni dizi Ateş Kuşları başlayacak. İlk fragmanı yayınlanan dizinin yapımcısı Bozdağ Film. Kuruluş Osman dizisi ile zaten 4. sezonda da büyük başarılar elde eden yapımcı, Destan isimli dizinin teknik ekibinin perde arkasında yer aldığı Ateş Kuşları dizisi ile yakında izleyicilere çok farklı bir hikaye sunacak.

Ateş Kuşları dizisinin yayınlanan ilk fragmanına bakıldığı zaman çok duygusal bir hikayenin gelmekte olduğunu ve sokak çocuklarının çöpte buldukları bir bebeği sahiplenerek bu hikayenin başlayacağını anlıyoruz. Ateş Kuşları dizisinin ilk fragmanında verilen mesaj fakir ama gururlu sokak çocuklarının, çöpler arasındaki yaşamda bir bebeğin kurtarıcı olması durumu, izleyicileri de etkileyecek gibi gözüküyor. İlayda Alişan dizi için izleyicileri ağlatacakları bir proje olacağını söylemişti ve ilk fragman da bunu doğruluyor.

Ateş Kuşları dizisinin ilk fragmanı, başrol İlayda Alişan'ın sözlerini doğruladı! 7

Senaryosu Ayşe Ferda Yılmaz ile Nehir Erdem tarafından yazılan dizinin yönetmenliğini Emir Khalilzadeh yapıyor. Hem senaristler hem de yönetmen daha önce Destan dizisinde bir aradaydı. Destan projesi final yapınca da teknik ekip ile birlikte senaristler ve yönetmen de yeni dizi Ateş Kuşları için çalışmalara başladı.

Dizinin kadın başrolü olarak İlayda Alişan’ı izleyeceksiniz ve oyuncu Seversin isimli romantik komedi hikayesinin ardından bu sefer dram projesiyle hayranlarının karşısına çıkacak. Dizi için yoğun bir ön hazırlık süreci geçiren oyuncu, yeni proje heyecanı yaşıyor.

Ünlü oyuncu röportajında “Bir dram, insanları ağlatacağımız bir proje olacak” diyerek de dizi için iddialı konuşmuştu. Oyuncunun da dediği gibi ekran başında gözyaşı dökeceğiniz bir dizi daha geliyor.

Efekan Can, Görkem Sevindik, Erdem Şanlı ve Teoman Kumbaracıbaşı gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Ateş Kuşları dizisinin ne zaman yayınlanacağı ise henüz açıklanmadı.

Ateş Kuşları dizisinin hikayesi şöyle: Sokak çocuklarının çoğu yirmi yaşını görmez. Görenlerin de yaşadığı söylenemez. Uyuşturucu, şiddet, cinsel taciz, açlık… Sokak çocuklarının kaderi, ya mapus ya mezardır.

Bu çocuklardan beş tanesi, bu kadere karşı koymayı başarır. ‘Ateş Kuşları’ kendilerine “Köksüzler” diyen; en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun, çöplükte kırk günlük bir bebek bulmalarıyla başlayan ve “Köksüzler”den “Ateş Kuşları”na dönüşmelerini anlatan; zorluklarla, acılarla ve her şeye rağmen kadere karşı koyma hikayelerini ele alacak.