Ana sayfa Sosyal Medya Ateş ve İpek bekliyoruz, sen nereden çıktın! Hekimoğlu’nda izleyici isyanı!

Ateş ve İpek bekliyoruz, sen nereden çıktın! Hekimoğlu’nda izleyici isyanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu dizisi Kanal D ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmaya devam ediyor. 20 Ekim’deki 22. bölümden ilk görüntüler yayınlanınca sosyal medyada izleyicilerden itirazlar yükseldi.

Ebru Özkan ve Timuçin Esen’in canlandırdıkları İpek ve Ateş arasında bir aşk yaşanmasını heyecanla bekleyen dizinin hayranları, araya Ateş’in eski eşi Selin’in girmesine rahatsız oldu. Belçim Bilgin’in canlandırdığı Selin karakteri Ateş’e hem ondan nefret ettiğini hem de onu sevdiğini söylüyor.

22. bölüm fragmanında yer alan bu itirafa sosyal medyada tepkiler geldi. İzleyiciler, “Biz Ateş ve İpek bekliyoruz sen nereden çıktın” diye Selin’e gönderme yaptı. Dizinin tuzu biberinin İpek olduğunu yazan Hekimoğlu hayranları, “Hekimoğlu’nun İpek’le olmasını beklerken, diğer kadınla ne işi var anlamış değilim. Ayrıca çok itici ve kendini beğenmiş” diye yorum bıraktı.

İpek ile Ateş’i birbirlerine yakıştıran dizi hayranları, “Selin saçmalama. Ateş’i bırak, sal artık. Adam mutlu olsun” şeklinde yorum yaptı.

Ateş ve İpek bekliyoruz, sen nereden çıktın! Hekimoğlu'nda izleyici isyanı! 7

Daha önce Güven Kıraç’ın canlandırdığı Vahap karakteri ortalığı yakıp yıkmıştı. Benzer bir rahatsızlığı Selin karakterinde de yaşayan izleyiciler, “Vahap’ın gidişindeki sevincimizi, Selin’de de görmek istiyoruz” diyerek senaristlere de mesaj yolladı.

İşte Hekimoğlu dizisinnde izleyicileri rahatsız eden o görüntü: