Ana sayfa Dizi Haberleri Ateşböceği dizisinde büyük şok yaşanacak! Aslı ve Barış köşeye sıkışıyor!

Ateşböceği dizisinde büyük şok yaşanacak! Aslı ve Barış köşeye sıkışıyor!

tarafından zk zk

Star TV’nin sevilen dizisi Ateşböceği’nin 14. bölümünde evlenme planları yapan Aslı ve Barış’ın arasına aileleri giriyor. İkilinin yakınlaştığını öğrenen Aslı’nın abisi, Cahide ile konuşmaya gidiyor. Cahide, Barış ile Aslı’nın evlenmemesi için elinden geleni yapacak.

Nilay Deniz ve Seçkin Özdemir’in başrollerinde oynadıkları Ateşböceği’nin 14. bölüm özeti:

Aslı ve Barış aşklarının arkasında dururken, onların denk olmadığını düşünen Cahide ile kardeşinin bu ilişki yüzünden ezileceğini düşünen Metin karşı karşıya gelir. Cahide’nin Aslı’yı yurtdışına gönderme planından sonra Metin bu ilişkiye açık açık onay vermediğini söyler fakat Barış’ın Aslı’dan vazgeçmeye niyeti yoktur. Barbaros ve Arzu’nun nişanı için mahalleye gelen Barış, vicdan azabı çekerken Gül’ün gerçeklere yaklaşması an meselesidir.

Bu arada Mavi Melek’in hapisten çıkması ikili için bir tehdit unsuru oluşturmaya başlar. İlayda, tehlikeli bir oyun oynamaya başlamıştır ve Mavi Melek’i kontrol etmektedir. Hakan ile dolandırıcı olan Mavi Melek lakaplı kadın, yüzleşir. Hakan kendini tutamayıp kadını Barış’tan uzak durması için tehdit eder. Bu arada Aslı da Cahide Hanım’ın karşısına çıkar ve ailesinden uzak durmasını ister. Tüm bu yaşananlar Aslı ve Barış aşkı için büyük bir tehdittir.

İşte 14. bölüm tanıtımı: