Ana sayfa Dizi Haberleri Ateşböceği dizisinden sonra bu kez Servet dizisiyle ekrana dönüyor…

Ateşböceği dizisinden sonra bu kez Servet dizisiyle ekrana dönüyor…

tarafından zk zk
Yetenekli oyuncu Alicia Kapudağ bu akşam Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Servet dizisiyle seyircisiyle buluşacak.

Son olarak Can Evrenol’un sinema filmi “Housewife” da ve Star TV ekranlarında yayınlanan Ateş Böceği dizisiyle ekranlarda boy gösteren güzel oyuncu bu sefer zengin ve alımlı bir kadın olan Duru Fettah karakteriyle karşımıza çıkıyor.

Ateşböceği dizisinden sonra bu kez Servet dizisiyle ekrana dönüyor... 9

Ortaks Yapım’ın yapımcığını üstlendiği Servet dizisinin yönetmen koltuğunda Emir Khalilzadeh var.

Yusuf Çim ve Bahar Şahin’in yanı sıra başrollerinde Ali Sürmeli, Arsen Gürzap, Tülay Günal, Kanbolat Görkem Arslan gibi isimler de yer alıyor. Alicia Kapudağ yeni dizisi Servet için şunları söyledi;

Ateşböceği dizisinden sonra bu kez Servet dizisiyle ekrana dönüyor... 10

“Servet dizisinde çok kaliteli bir ekip ve önemli oyuncularla çalışıyoruz. Böyle iyi tasarlanmış ve ince düşünülmüş bir senaryoda rol almak beni çok heyecanlandırıyor.Türk televizyonlarında Duru Fettah gibi güçlü, kararlı, zeki, hırslı, ve kendi ayakları üzerinde duran bir genç kızı canlandırmak benim için çok anlamlı.

Ateşböceği dizisinden sonra bu kez Servet dizisiyle ekrana dönüyor... 11

Ama tabi ki bu hırsı seyirciyi ekran başına kilitleyecek pek çok maceraya yol açacak. Umarım perşembe akşamından itibaren seyircimiz de verdiğimiz emeği takdir edip, dizimizi sahiplenir.”

Servet ilk bölümüyle bu akşam (12 Nisan Perşembe) 20:00’de Show TV ekranlarında olacak.